måndag, mars 05, 2012

Sade till min kollega

Tidigare idag sa jag till min kollega - Tänk dej att krypa upp i soffan under en gosig filt, sätta på en bra film på TV.n och bara ligga där och slappna av. Hon var helt med på mina tankar och hade önskat samma position:) Jag tror minsann att jag ska inta denna position om en liten stund! Ska bara leta upp en bra film först. Jag mår riktigt bra men ibland borde man varva ner lite, jag har ju ganska mycket omkring mej ibland.

Träningen igår gick jättebra och var riktigt roligt och tufft...ja jag har träningsvärk idag, mest i benen men det är en skön träningsvärk. Jag kommer fortsätta träna och har beslutat mej för att bli en mamma som kan förändra sitt liv till den sundare stilen och att orka vara en aktiv mamma + att jag skulle vilja ha en mer tränad kropp, fast det kommer väl ta tid. Drömmen är en viktminskning på 13 kg och den ska jag sikta in mej på men låta det ta den tid som krävs. Fortsätter jag som jag gör och lätt kan leva med så måste jag minska sakta men säkert.

Jag älskar livet, mina nära och kära och att ha förmågan att njuta av små ögonblick som berikar så mycket!



Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Blev det någon film och slappande i soffan?
Det är viktigt att varva ner i sin stressiga vardag.

Kul att träningen igår var så bra!

Du kan välja helg när det passar bäst för er med en tripp till Ullared. Känns det för stressigt för er så skjuter vi på det. Jag kan när som, det är bara nu till helgen som vi har något inplanerat.

KRAM

Anonym sa...

Hej mamma här!!

Jag har också haft en aktiv dag idag. Först kl 10 i fm var jag på linedanc ,det gick över förväntningar .Det är som att cykla det sitter i hjärnan , fast två nya danser att träna in nu.I em var Hele´ne och jag på vattengympa ,måste va den varma basängen som gör en så trött efteråt.Nu ska jag ta redskap till hjälp i nästa vecka.Så jag har också mål fler större muskler och 5 kg ner.Fast har inte så stark motivation som du.Men det har väl med åldern att göra fast jag ger inte upp ,måste må bra.
Och så mår jag bra av att du gör det ,positiva dotera.kram o natti.
I morgon ska vi på spansk afton på Tallstugan och det är redan kl 17 ifall du ringer.

Helen sa...

Sakta men säkert är ett bra viktmotto. Då är chansen störst att man lyckas. Nu verkar du oxå supermotiverad så det kommer att gå bra.

Kram