lördag, mars 03, 2012

nu börjar våren och med den...

får jag förnyningsnojjor;-) Nu har jag ju blåst en del pengar på kläder vilket innebär att jag inte kan köpa några möbler utan får hålla mej till färg och måla om;-) Nä så illa är det inte, mer att jag tycker om att göra om det man har för det kan bli så stor förändring. Har en ekbyrå i hallen som skulle bli fin i vitt eller cremevit och nya handtag. Skulle vi nu ge mej på den så kan vi lika bra ta köksmöblerna också, dom är jag ju så trött på sedan länge. Ja jag får nog ha maken till att rigga upp målningstältet i garaget:)

Jag är faktiskt lite pirrig i magen över morgondagens Kettlebell träning, tänk om jag inte fixar passet. Av någon anledningen så har jag fått för mej att det är tuffare än det jag går på. På något vis är man ju lite "skyddad" av att gruppen jag går i sedan tidigare är bara mammor, alla i olika kondition. Fast jag måste klippa min egen navelsträng och bli säkrare på mej själv och våga tro på att jag kan bli bra på det jag gör. Tror att min självkänsla vacklar något:)

Såg precis en snutt av Melodifestivalens finalister och jag tycker att de flesta som är uttagna är bra, förutom den där Brandelid, den låten kan gå hem på andra ställen men inte i melodifestivalen och inte hos mej. Torsten Flink gillar inte jag alls. Fast jag är allätare och kan lyssna på det mesta.




Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Godkväll i stugan.
Måla är kul. Läste just i en tidning om några som ledsnat på ekbordet och målat det svart.
Du behöver nog inte vara orolig för passet, folk har fullt sjå med sig själva och hinner inte titta på dom andra.

Flink kan flunka ut sig tycker jag
(flunk = ta bort på ett gammalt programmeringsspråk)

Krama