torsdag, mars 15, 2012

Kvalitetstid med sonen

Vi har haft en riktigt bra dag idag! Jag fick visserligen masa mej ur sängen redan 06.30 för då ville lille herrn stiga upp. Fast ibland är det bra att komma igång tidigt för tt få ut så mycket som möjligt av en dag.

Lite småpyssel på morgontimmarna, dusch för mamma och bad för Milo. Vid 11.tiden gav vi oss iväg till Schenker för att hämta Mio my Mio kläder och sedan tropikariet som visserligen inte var någon större glädje för Milo fegade ur och vågade inte gå i de mörka fuktiga rummen med ormar och annat enligt honom läskigt, han var stel som en pinne. Däremot var det spännande med det stora akvariet med fiskar och hajar, det gillade han.

Vi drog vidare till Väla, åt lunch och strosade omkring. Vi gick inom Hedbrandhs och dom hade fått hem årets badkläder. Jag blev ju nöjd med det jag köpte förra året och nu hade dom samma modell fast i andra färger så jag slog till med ett set till. En viss prövning att prova badkläder med en småtrött kille, fast det gick skapligt bra ändå.

Orken var slut för oss båda men vi var ändå tvungna att köra och handla mat också, det blev Ica Maxi i Hyllinge som fick ett snabbesök. Köpte även 30 st penséer i en orangegul färg som jag ska plantera i helgen.

Kvällen har varit som vanligt, laga middag, natta Milo, träna 45 minuter med 12 kg och sedan satte jag mej i soffan och tittade på Biggest Loser. När man sett detta så borde man ändå känna sej "smal" men den effekten har det inte på mej, nej snarare raka motsatsen. Ibland skulle jag vilja göra något drastiskt men jag vet samtidigt att det lönar sej inte i längden. Det blir bra på sikt med träning och rätt mat...intala, peppa, intala, peppa....

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Gunsan sa...

Jag tycker du ska sluta se så negativt på din kropp. När jag var hos dig så tyckte jag du förändrats kroppsmässigt jättemycket. Du är hur fin som helst. Klart att man själva ska ha känslan så känner jag oxå men jag tror att om man tränar som du gör och försöker äta rätt men ändå känna sig nöjd med det man uppnått hittills så kommer självsäkerheten och resultatet. Jag försöker tänka så... Du jobbar ju verkligen på:-).. Titta på bilder hur det har varit istället så ser du skillnaden.. Som sagt du är jättefin och jag förstår hur du tänker du är inte ensam men jag försöker ändra mitt tänk och jag känner mig säkrare...:-)
Skönt med en mor o son dag med en massa kul saker..
Kram på dig fina Mie<3

Anonym sa...

Hej!
Men titta inte på tjokisarna på tv, och väg dig inte varje dag. Lev det motiverade sätt du har nu så mår du bäst. Du är så fin o söt och ingen säger något annat .Men förstår du vill snabbare fram men du vet ju att det inte håller i längden. Uttryck : Rom byggdes inte på en dag. Kom till mamma på lördag så ska vi äta något nyttigt och gott alla.Jag har lättat 6 hg denna veckan bara av att inte äta bröd eller potatis .kram.