söndag, mars 25, 2012

Himma igen:)

Nu är vi hemma efter vår helg tillsammans med A-K och Filippa. Härlig tripp för oss alla:) Milo hade iofs lite otur för han var dålig när han vaknade på lördagsmorgonen, feber stod på menyn. Det gick bra trots allt men orken har väl varit på en lägre nivå än normalt. När vi var inne på GeKås sov han i kundvagnen i två omgångar.
På väg ut från affären så skulle denna testas.

 Filippas Pippi figurer var roliga att leka med
 Cars bok med en bilmatta och små bilar var ett av Milos inköp, Filippa hade en sådan så hon visste vad det var.
Mer lek, här han Milo på sej sina jobbebyxor:)
Vi har pratat massor, shoppat, ätit och bara haft det bra! Milo och Filippa shoppade en hel del och båda var nöjda och glada och glada barn ger glada föräldrar:) Milo valde tillbehör till sin Brio tågbana, station, passagerartåg och en timmervagn. Pruttlera som var så rolig:) var nog höjdaren. Sedan köpte han arbetarbyxor och ett nitskärp som han har haft på sej både igår och idag, detta gillade han riktigt mycket.Två filmer och Kalle Kunskap till Wii.
Var bara tvungen att visa en bild från förra årets tripp! Våra apor i bur:-)


Jag shoppade en vårjacka, ett par toppar, beiga chinos, kylplatta till laptopen, nya hörlurar(sportmodell) till min telefon. Sedan blev det grå badlakan, färgpatroner till skrivaren, lite kläder till maken och lite annat smått och gott.

Imorgon får jag stanna hemma med Milo för febern gick upp högt igen nu ikväll. See You tomorrow:)

Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Tack för en HÄRLIG tripp i det bästa av sällskap!
Stackars Milo! Jag tycker att han var riktigt pigg trots febern, och det var ju bra att han kunde slumra i kundvagnen. Vi har byggt ihop Villa Villerkulla här i dag och lekt med det. Pruttlera shoppade Filippa cokså idag :-)

Hoppas att Milo snart kryar på sig!
KRAM