lördag, mars 10, 2012

Helt rätt!

Melodifestivalen - rätt låt vann enligt mitt tycke!

Jag har suttit här helt själv i soffan...lite konstigt för nog brukar det alltid finnas någon runt omkring. Idag satt maken vid datorn, fast det hör ju inte till ovanligheterna iofs. Milo och Tilda sover gott sedan kl åtta. Dom är så söta, ligger i våra sängar och snusat sött efter en intensiv dag. Vi gick upp ganska tidigt idag för Tilda skulle komma på morgonen och sedan skulle vi köra till Center Syd och möta upp våra danska släktingar. Dom fick en shoppingrunda och sedan tog vi mathandlingen efter det. Hem och fika på nybakt franskbröd, gott.

Eftermiddagen har vi kämpat på i god anda med Wii bowling turneringar och kortspel Plump. Får väl erkänna att jag låg sämst till i båda spelen. ;-)

Jag har kommit på vad det är som gör att min mage protesterar vilt, det är bröd. Jag har mått bra en längre tid nu och bl a undvikit att äta för mycket bröd. Igår åt jag bullar på på jobb och smörgås när jag kom hem och rätt som det var började mitt magont. Jag fick det att vända och bli bra ganska snabbt igen, tack och lov!

Idag när vi åt franskbröd så tänkte jag för mejsjälv att detta är inte bra, nu ska jag försöka undvika ljust bröd. Surdegs fullkorn fungerar så det får det bli om jag ska äta smörgås.

Jag kan fortfarande inte förstå varför jag inte minskar i vikt...känns surt:( Vad ska till för att vända trenden? Tänk om man haft någon som visste exakt hur min kropp skulle reagera på rätt sätt. Jag vill gå ner i vikt men ändå behålla de uppvaknade muskler jag fått...inga synliga men jag känner dem själv:)

Nu får jag väl snart knoppa för jag lär få gå upp tidigt imorgon.


Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Godmorgon Skåne, muskler väger mer än fett och som du tränar med KB så blir det nog muskler. Men jag håller med, det är skittrist när vågen inte går ner.

Härligt med två småttingar i sängen. Njut av söndagens förhoppningsvis härliga väder

kram