torsdag, februari 16, 2012

Obehaglig känsla

Jag har tänkt på Milo flera gånger idag, får ont i magen när jag tänker på att han ska laga en tand hos den vanliga tandläkaren. Hur hade dom tänkt göra? ge honom en stor fet spruta i tandköttet, nää vet ni vad. Jag har tagit ett beslut om att ringa och tala om att jag inte går med på detta, jag vill ta honom till pedodontin direkt. Dom kan ge lugnande och är experter på att hantera barn. Han ska inte behöva bli tandläkarrädd som 3½-åring. Nu vet jag inte om jag får igenom vad jag vill men försöka ska jag iaf. Jag var själv rädd som liten och vet vad det innebär:( tycker inte ens om att gå som vuxen.

Idag kände jag jäklar inte för att träna men körde iväg ändå och det är jag glad för. Nu är jag totalt matt och skönt slut i kroppen. Det var ett riktigt hårt pass och det var på darriga ben och ett lätt illamående man körde hem.

Nu vill jag åka på semester, har ett behov av att komma ifrån vardagen. Ibland kan man fråga sej om livet ska se ut så här alltid? Man jobbar och sover det mesta av ett dygn, det som betyder mest för en är den tid man har minst till. Fast om man hade varit med familjen alltid så hade man kanske önskat att man jobbade, inget lätt vågspel inte.
Jag är mycket känslig idag, krävs väldigt lite till tårar känner jag.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

STOR KRAM skickar jag över till dig!
Vissa dagar är man så känslig för allt och funderar kring det mesta i livet. Det gör jag också.
Att vara närvarande och ta tillvara på vardagen är väl vad man kan begära av sig själv och det tycker jag att du är BRA på!
Vi är inne i årets tristaste månad, snart vänder det och livet känns lättare igen.

Bra beslut att kontakta specialisterna direkt! Hoppas att ni får bra hjälp därifrån.

KRAMAR

Helen sa...

God morgon, sitter här på jobbet och smågrinar efter att ha läst hos A-K.
Självklart ska du försöka få Milo till de som är bra på barn och tänder.
Jag är så less på jobb just nu, men jag harvar på, och skulle bara vilja dra iväg nånstans. Vi har inget inplanerat varken till vår eller sommar,så det känns lite tomt. Jo, en jobbresa till Dubrovnik i maj. Men det är ju delvis jobb i alla fall:-)

Men snart är sol och vår här och det känns bättre.

Njut av helgen nu
kam

Anonym sa...

Gomorron syster!
Klart du får igenom att komma till helsingborg med Milo,där brukar vara lite väntetid men det var väl inget som var akut på honom så det gör ju inget då eller så kan man ringa dit o ställa sig i kö på återbudstid.Jag har varit där med både mina när dom var små o vet att Jenny H precis varit där med sin lilla precis.De är så mjuka o duktiga där,vana vid barn!
Alexandra fick lugnande när hon drog ut en tand och efteråt mindes hon inget:) Liten tröst för en mamma.
Tur att vi har en underbar resa att se fram emot Mie,kolla på bilderna och bokningen när du känner dig lite nere så känns det bättre:)Vi har ju börjat nedräkningen,gud så skönt vi ska ha!!! Jag längtar dit,har ej kunnat lämna nån ledighetsansökan till chefen än eftersom vi inte har någon tillgänglig,så jobbigt är det..(mycket jag skulle behöva ventilera med henne)men ska fylla i den o få den stämplad nån annanstans på måndag för nu vill jag ej vänta längre:)
Har sett en snygg bikinin jag vill ha med den kostar mer än tusen kronor så hoppas glömma den igen ha ha.
Just nu är jag lycklig för jag slipper vara på jobb i tre dagar nu ;) En stor eloge till dig som kämpar så m träningen,jag har ju ej sett dig på länge så känner väl inte igen dig hihi....puss o kram om några timmar är du också ledig o får vara med familjen igen<3