onsdag, februari 15, 2012

Tandläkarbesök

Milos besök hos tandläkaren gick jättebra och han var så duktig! Gapade stort och lät dem hålla på tills allt var klart. Jag trodde inte det skulle gå så bra men så fel man kan tro ibland. Han sade visserligen inte ett ljud förrän vi stod i receptionen för att få en ny tid. Till damen där säjer han helt plötsligt, utan förvarning, - Jag ska leka med Johan och Gustav idag.
Allt gick ju bra men mindre bra var att Milo hade ett hål i en tand som ska lagas och ev. ett till. Baksidan med att inte vilja bosta tänderna och att dricka mjölk eller välling efter man borstat. Nu är det slut med det+ att nappen ska lämnas till kaninerna på Ängelholms hembygdspark till påsk, ev tidigare beroende på vädret.
Dom ska först se om det går att laga hos tandläkaren men märker dom minsta oro hos Milo ska han få remiss till pedodontin(barntandläkarspecialister)

Vi har minsann varit helt själv hemma ikväll, det händer ju i princip aldrig. Ganska mysigt, vi har lekt lite och tittat på TV och sedan läst en lång bok. Jag tränade en runda när Milo såg barnprogram, inte mer än 15 minuter men det är alltid något.

På tal om träning och vikt så vill jag att det ska hända mer nu, trött på att stå still:( Platå, tjaa, jag vet inte? Jag är iaf skötsam och äter vettigt så det borde ju visa mer förr eller senare.

 Vill inte vara med på bild:)
Detta fina hjärta hade Milo gjort till oss <3

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min fina fläskfilepaj o annat fix tog längre tid i går än vad jag räknat med,middag halv nio hihi....därav varför jag ej ringde men gör det ikväll istället:) Skrattade när jag läste Milos plötsliga kommentar hos tandläkaren...härliga barn är egentligen,de är såå ärliga o framåt.KramH

A-K sa...

Oj, har han redan fått hål i tänderna?
Vad bra att de är så uppmärksamma på minsta oro. Blir man rädd för tandläkaren när man är barn sitter det i resten av livet. Håller tummarna för att det ska gå bra!

Visst är det tråkigt att det inte händer något på vågen när man kämpar! Men det är bara att kämpa vidare, förr eller senare släpper det.

KRAM