söndag, januari 15, 2012

Vill inte gå ut och leka

Seg Milo idag, antagligen hans förkylning som tar på krafterna. Han har ingen feber men man kan ju vara trött ändå. Föreslog honom att gå ut en sväng men det lockade inte så han har bara varit inne hela dagen, lekt med sitt duplo och tittat på TV.

Jag hade inte heller någon direkt ork för jag tog fram min kettlebell och skulle träna en runda men det gick så segt, orkade bara hälften av vad jag normalt gör. Det måste vara veckans tempo som sa ifrån att det skulle vara en vilodag.

Jag körde iväg och letade upp platsen jag ska börja träna på nästa vecka och det låg bara några 100 meter från Borgeby Kids & Friends. Är man i trakterna så måste man ju gå in i butiken också;-) 50 % på det mesta och jag hittade ett par olivgröna chinos. Stod med en Hunky Dory svart blus också men den hängde jag igen för att vara lite ekonomisk, jag behövde ju inte den.

På tal om Kettlebell så har jag investerat i en 12 kilos som jag får på torsdag, ska bli spännande att se hur jag klarar av den. Den kan nog bara utövas med svingar för det är nog ganska stor skillnad på 8 kg och 12 kg.



Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

God morgon
Ibland säger kroppen ifrån, då ska man ta det lugnt. Pust 12 kilo låter mycket.

Vad söt Livia är.
Det kommer nog alltid hos mig att kännas en liten saknad efter en dotter. En Anna har jag alltid tänkt mig att jag skulle ha. Får invänta barnbarn istället :-)

Ha en bra vecka, hoppas den inte blir för körig

Kram