måndag, januari 23, 2012

VAB

Jörgen vabbade idag och jag får ta morgondagen. Milo blev riktigt dålig inatt, diarré:( Skitsnack japps men det är inte skitsnack att jag höll på att gå av på mitten på jobb idag. Jag har inte sovit inatt. Milo vaknade 1 gång i timman och behövde gå på toaletten, mammas lille plutt var vekligen kass. Feber och trött, ledsen, ont i magen, hosta, täppt näsa och kunde inte sova....04,30 somnade han ordentligt och jag med för att höra den förbannade väckarklockan 06,00 biiip. Inget att be för, upp och hoppa, in i duschen och iväg till jobb. Smile an be happy! Det gick bättre än jag trodde, kvinnor klarar mycket, eller hur grabbar ;-?
Milo har klarat dagen bra och är på tillfrisknande men han kan inte gå på dagis imorgon, han får mysa med sin mamma istället, kanske kan vi testa att känna på snön i trädgården lite. Idag har han inte haft lust till något, bara tittat på TV så gott som hela dagen.

Bra låt på Mixmegapol just nu.....Moa Mignell från Idol..When I held ya

Äntligen kunde jag genomföra ett träningspass, valde att göra det som vi kör på kursen, det tar 30 minuter om man kör 10 upprepningar av varje. Testade min nya "kärlek", den röda 12 kilos:) jag kan inte ha den på alla övningar för så stark är jag inte än.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Ciliah sa...

En röd!!!! Avis, jag har bara svarta :)

Krya på sig Milo.

Kram

A-K sa...

Filippa blev också dålig imorse :-(
Jag klädde på henne och då var hon ganska "trött" och lite hängig, jag trodde att de berodde på att hon somnade sent igår. Jag körde Anton och tjejligan till skolan och sedan till jobbet. Peter skulle lämna Filippa på dagis, precis när jag kom fram till jobbet ringde han och sa att hon precis hade kräkts :-(
Jag jobbade i några timmar (var tvungen att köra lönerna) sedan åkte jag hem så Peter kiunde åka iväg.

En röd KB skulle jag också vilja ha :-)

Usch för att få så lite sömn, HEJA dig som orkade jobba. Hoppas att du och Milo får en bra hemmadag imorgon och att han snart är frisk och kry igen!

KRAM

Helen sa...

Nu funkar det!
Stackars Milo, alla krämpor på samma gång, inte kul. Hoppas ni kan ta er ut i friska luften en stund idag.

Kram