söndag, januari 22, 2012

Lite av varje

Det får bli en hemmadag för Milo och pappa imorgon. Milo är inte jättesjuk men han lär inte ha ork en hel dag på dagis. Han är snuvig, lätt varit i ögonen och ikväll har han varit på toa några gånger och det långt ifrån fast mage, vatten vill jag kalla det för. Han har inte ätit någon mat på 4 dagar, bara lite frukt, glass, mjölk och välling. Ikväll fick vi i honom en liten bit hemmagjord pizza.

På tal om pizza så snodde jag ett tips hos min syster om en LCHF pizza från en blogg som heter 56 kilo. Jag har inte testat denna typen av kost tidigare, eller så kan jag itne heller säja för mycket av det äter man ju men nu menar jag ett direkt recept gjort för just den typen av kost. Vi hade pharma/soltorkade tomater/tomatsås/oliver/rödlök och riven morfars brännvinost på. Tro det eller ej men den annars så misstänksamme maken tyckte det var gott:) Jag gillade den jättemycket och Milo åt som sagt mycket lite men verkade gilla det han stoppade i munnen.

Burlöv Center fick sej ett besök av oss idag, vi skulle iofs bara handla mat men var trötta på ICA maxi i Lödde(handlar alltid där) Jag hittade en jättefin morgonrock på Twillfit som jag föll som en fura för. den jag har köpte jag när jag väntade Milo och den är något rymlig numera. Priset 999-50%=499 och sedan halva priset på det! Nice shopping och speciellt när man behöver plagget:) annars är det ju supereasy att handla för att det är billigt...det händer ju det med ;-O

Därefter blev det ett besök hos mormor och morfar som bjöd på GI körsbärspaj:) mer nyttigheter..hihi

Uff imorgon är jag själv på jobb, kollegan ska börja på pappalediga måndagar. Jag har så mycket som ska fakureras ut med skador våra kunder orsakat på återlämnade trailer och dyl. Nu är man där som man ska säja till sej själv - du gör det du hinner - du kan inte mer än så. Det är nog min nackdel som person i mitt arbete, tycker inte om oreda och hatar att ligga efter. Hade varit bra om man kunde accepterat det lite bättre.
På onsdag får jag en ny kollega så jag hoppas att det ska underlätta lite på mitt bord också. T ex så är det jag som har huvudtelefonen och den ringer betydligt mer nu mot för ett halvår sedan. Jag blir avbruten i ett kör och det resulterar ju i att jag inte hinner med det jag ska. Nu har jag föreslagit att jag och nya kollegan ska varva telefonsamtalen in i huset, hoppas det godkänns.

Blev ett långt babbelinlägg idag och jag hoppas ni inte blev för uttråkade;-) Visst ja, glömde träningsinfon.....inga pass för mej på hela helgen för jag hade inte fixat något alls, men imorgon ger jag järnet igen! Måste ju köra mitt program så jag inte får träningsvärk varje gång jag åker iväg och tränar!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Oj... det var mycket sjuka på en gång för Milo. Skönt att han och pappa blir hemma imorgon.

Du, jag är exakt likadan på jobbet. Ogillar oreda och att ligga efter och gör ofta mer än vad jag borde...

Kul att du hittade en fin morgonrock för en billig penning!

KRAM

CiliaH sa...

Visst är den lysande pizzan! Perfekt för våra känsliga magar med :)
Stackars Milo får krya på sig.

Kram