torsdag, januari 05, 2012

Off balance

Känner mej lite ledsen inombords idag. Mamma ligger fortfarande på sjukhuset och ska opereras imorgon. Dom ska gå in och skrapa bort skelett mellan tredje och fjärde kotan, inne i mitten vid ryggmärgen. Bara tanken på det får mej att må dåligt. Fick order av mamma att inte komma på besök förrän hon mår bättre efter op. Det finns en gammal historia bakom detta och det är att jag tuppar av om jag kommer in på sjukhus där människor ligger och är sjuka. Det är visserligen längesedan jag testade mej själv. BB klarar jag av:)

Det har det varit lite annat också idag som fått mej ur balans men sedan är det också vissa dagar som man är mer känslig än andra. Ger mejsjälv en kram:)

När jag kom hem från jobb idag så kröp jag ner i ett varmt bad för vi hade kallt som attan och blir jag kall så fryser jag resten av dagen, lika bra att åtgärda den känslan omgående.

Nu har jag haft ont i ryggen några dagar men det är bara när jag kommer i vissa positioner som det hugger till. Testade träna igår och det gick bra med svingar rakt fram så jag körde på med ett lite annat upplägg än vanligt och slog också eget rekord med 200 svingar på raken och det var efter två långserier med en kort paus, ca 400 svingar totalt. Känns bra:) Borde kanske införskaffa den däringa 12 kilos figuren. Nu dröjer det inte så länge innan jag ska påbörja Kettlebells kursen, det längtar jag till!

Jag föll för Hunky Dory grupptrycket och köpte mej en till kofta, fast denna är vårens och i bomull istället för ull.
Köpt hos Nelly.com, även lånad bild därifrån.


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon. Vissa dagar är det inte så bra med banlansen. Förstår att du är orolig för mamma. Sjukhus och operationer är aldrig kul och det hon ska göra låter verkligen scary.
Själv gjorde jag 10 svingar med en 8-kilos bara för att testa när jag tränade häromdagen. Pust, säger jag bara!
Lite "jobbigt" med vårdmodet nu och det köpsug det väcker.

Hoppas du är lite varmare och till bättre mod idag. Tre lediga dagar, jag börjar nästan känna mig lite rastlös över att vi inte har några planer.

Stor styrkekram

A-K sa...

Jag skickar en massa styrkekramar!
Det låter jobbigt med din mamma men det kommer att gå bra! Vissa dagar tar saker hårdare än andra.
Hoppas att ni en härlig helg!
KRAMAR