onsdag, januari 04, 2012

God mat i härligt sällskap

Hann inte med att blogga igår för då var jag hemma aningens senare än normalt. Vi var ute och åt en god middag på kvällen med arbetskollegorna för att avtacka AJ. Det är mycket trevligt att få umgås på ett annat plan än vardagen på jobb. Vi är ett härligt gäng som jag tycker verkar trivas i varandras sällskap:)
Vi åt gott på Hjalmars Kök i Helsingborg och därefter tog vi oss ett eftersnack på Bishops. Jag höll mej dock till icke alkoholhaltiga drycker för jag var chaufför men tur var nog det för jag har varit så där lagom seg idag och hade jag inte mått topp så hade humöret nog sänkts för jag har haft mycket på jobb och ligger lite på efterkälken. Hoppas på att komma ifatt imorgon, fast då slutar vi till lunch. Får se om jag tar en timma extra, man får ju alltid gjort mest när det är tyst och lugnt.

När jag kom hem idag så blev det en del samtal för mamma har blivit inlagd på Lunds lasarett. Hon har haft ont i höft/rygg en längre period och nu har det blivit värre. Hon har genomgått två magnetröntgen och nu visade det förvärrade svullnader och detta i sin tur trycker på nervstammar. I morse kunde hon knappt komma upp och hade så ont att hon blev rädd. Dom fick åka in på akuten och där behöll dom henne, ev vill dom operera men först ska en specialist göra en bedömning. Mamma jag älskar dej så och hoppas dom får rätt på ditt onda så du får må som vanligt igen!

När jag kom hem från jobb idag så sov Milo....vad händer så, jo han får vara uppe till jag ska gå i säng. Så är det att leva livet hemma med pappa:)

Jag är väl illa tvungen att fylla på med lite shoppingbekännelser:)
Ett set från Småfolk i lila nyanser, snyggt på en grabb. Man är lite insnöad på brunt, blått, grönt men glada färger är ju underbart på pojkar!


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Först och främst håller jag tummarna för att din mamma får all hjälp hon kan få på sjukhuset och att hon snart är återställd!

Jag ska kolla på datum i februari, återkommer om det :-) Snart få de små aporna svinga sig i spaljén igen!

Jag älskar färgglada kläder på barn, jättefint set du köpt till Milo.

KRAM

Helen sa...

Godmorgon,
Vad trist att mamma är dålig. Hoppas dom hittar felet och kan rätta till.

Visst är det kul att komma ut på lokal igen, men alltid lika skönt att komma hem.
Ja det där med mat och sömn med pappa blir inte alltid som mammor vill. Igår var jag sen och hade skrivit upp tänkt middag. Men Leo hade velat ha grön glass (piggelin) och sen flingor och mjölk. Sen när jag kom satt de och åt på en julost bit. Piggelin frågar han aldrig efter med mig, men han vet att pappa ger sig.

Jobba undan lite nu så du kan njuta av långhelgen.

kram