måndag, december 05, 2011

Utvecklingssamtal

Då har vi klarat av terminens utvecklingssamtal. Det var ett positivt möte. Milo är skötsam och en bra kompis. Han älskar lek men är mindre glad för pyssel. Äter inte mycket mat men tillräckligt. Kan ha lite svårt att sitta och äta i lugn och ro men behöver bara en mindre tillsägelse så har han fokus igen. Kan själv gå på toaletten även om han har jeans.
Talet är utmärkt och han är mycket intresserad och kommer ihåg böcker som läses på samlingen, tycker om att diskutera handlingen.

Ja det var nog allt jag fick med där och jag får väl säja att det var mycket positivt alltsammans.

Nu ska jag ärligt talat gå ut i min hörna och köra ett kettlebellpass, dock bara på 15 minuter för jag har t r ä n i n g s v ä r k. En av mina kollegor ska sätta ihop ett pass till mej på 20 minuters längd. Han är utbildad kettlebellstränare och är så snäll och erbjöd sej göra detta för mej.

Nu ska jag ta mej tusan också skärpa till mej och skriva in vad jag äter på viktklubb.se...slarvat lite med det. idag har jag smällt i mej ca 1500 kalorier efter minus för träningskalorierna...inte optimalt! Jag ska ligga på ca 1300/dag.

Milo har förresten blivit mer förkyld idag, var väldigt täppt i näsan innan ikväll. Han somnade 17.30 vid TV.n och fortsätter sova tills imorgonbitti. Han har ingen feber och jag hoppas han slipper det.

nu tränar vi, eller hur? ;-)
Kram på er! Mie

1 kommentar:

Anonym sa...

vad härligt att få så positivt omdöme på utvecklingssamtalet!
Vad duktig du är som tagit tag i träningen! jag har kommit igång så smått men måste bli bättre på att få ihop en bra rutin på detta.

Hoppas att Milo slipper febern. Filippa har hostat jättemycket nu i helgen men bara på natten. I natt sov hon utan att hosta, det känns bra :-)

KRAM A-K