söndag, december 04, 2011

Julfest med övernattning

Vilken trevlig och rolig helg vi har haft tillsammans med mina arbetskamrater. Vi startade med att träffas vid lunch igår, installerade oss på hotellet och sedan samlades vi till middag. Därefter åkte på en utflykt, dåligt väder, ja, men vi var förberedda och ännu mer redo blev vi efter att alla fått mössa/halsduk och vantar med våra egna namn på:) Söt skara på 14 pers i samma mössor.

Sedan spelade vi ett julklappsspel och därefter berättade chefen och hans fru för oss om deras resa på Kuba, intressant!

Nu var det dags för styling inför kvällens julbord. God mat och dricka!!! Vi hade så roligt alla, dans fanns också på schemat och alla dansade och hade så kul. Vid 2 bröt vi upp och gick och nannade.

Milo sov hos mormor och morfar och när vi ringde i förmiddags och sa att vi var på väg så fick vi reda på att Milo nog behövde sina föräldrar, han var inte på humör och det fanns en anledning, han hade varit uppe länge för kusinerna hade också varit hos mormor och vi vet ju hur lille herr M blir om han inte får sova ordentligt.
När vi kom hem fick han öppna lucka nr 4 i sina två julkalendrar, en lego polis och tjuv och en cars med choklad. Han är duktig och håller sej till en lucka om dagen...Minns Linette som plundrade sin så fort hon fick en chans;-)

Nu ikväll har vi passat Theo några timmar och sedan tog jag en runda träning med kettlebellen, nytt kalendererbjudande i shoppen, 50% på allt Mio my Mio, nattade Milo som tog en evighet för han var ledsen, behövde kramar av både mamma och pappa samtidigt...sammanfattande ord - övertrött!




Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Vad kul att det blev en lyckad julfest!
Hihi... det måste sett roligt ut med 14 vuxna männsikor i namnmössor :-)
Filippa har också två kalendrar och även hon är mycket noga med att bara öppna dagens lucka. Bäst tycker hon om sin Hello Kittty-kalender med små Hello Kitty-figurer. Så härligt att se glädjen i hennes ögon när hon ser vad hon får.

Åhhh... jag förstår att Milo blev övertrött efter det äventyret! Såklart att man måste få ha både mamma och pappa när då!

KRAM