tisdag, december 06, 2011

Njuter

Som vanligt har vi problem att hålla Milo vaken när vi kommer hem på eftermiddagen och idag däckade han 16.30. Han vaknade till vid halv sju och då tog jag upp honom för jag vill gärna träffa min pruttskrutt om kvällarna. Nu sitter han och ser på Cars 2 och fick även titta på sin tränande mamma.

Fick ett KB upplägg av A och jag körde på som han lagt upp det, klarade två serier sånär som på en övning som jag fick halvera i andra omgången. Efter det blev det lite planka och ett par andra golvövningar - 20 min totalt. Blev svettig på pannan och lite darrig i kroppen efteråt, nice-igt! Fyllde på med en smoothie med extra protein och nu får det bli en kopp kaffe i soffan tillsammans med familjen.
http://www.youtube.com/watch?v=u0RXCH6XS7k

Här kan ni se några övningar om ni är nyfikna.

Maken fick minsann åka hem från jobb i förmiddags för då kräktes han, igår/förrgår var han kass i magen. Vet inte om det är en magsjuka eller något av julmaten vi åt i helgen. Min kollegas man hade åkt på samma. Osar skumt, eller hur!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej ,jag fick nog av att titta på youtube,men det är jätteduktigt av dig att träna detta.
Stackars Jörgrn som inte mår bra ,det graserar vinterkräksjuka och bara den inte går vidare nu till er. jag har fått besked iffrån blodprovet ,jag har ingen påvärkan på njuren så jag fick nya värktabletter till natten. Bengt hostar och det är oroliga nätter .Så nu kojar vi för kl ringer lite innan fyra, fyyyy jag giter inte resa. Vi har varit på 3 årskalas i em och båda tyckte kjolen va fin hon skulle ha den på dagis imorgon.Jag är lite orolig för flygningen imorgon för över alperna ska det va snö o busväder,jag gillar inte luftgropar och skakningar . Men vi kommer säkert fram o ner också. Älskar er alla ,kram mamma.

A-K sa...

Vad bra att Milo vaknade så att du fick mysa lite med honom!
Usch då... hoppas att det inte är magsjuka som Jörgen har åkt på! Och att du och Milo klarar efter från att bli smittade om det är det han har.

HEJA, vad duktig du är med träningen!
KRAMAR