onsdag, december 07, 2011

Röra på sej

Det börjar sakta men säkert röra på sej i e-butiken och det känns kanonbra:) Julkalendern är rolig att sätta ihop än om vi nog måste lägga oss under många andra, that's life som nystartad. Hur ska köparen annars vilja köpa av oss, det finns ju så många andra etablerade och bra shopar. Idag har vi lagt ut ett nytt erbjudande med 50% på allt Katvig. Själv hade jag inte motstått det om vi hade gått tillbaka ett år i tiden:) Katvig är ju bara ett plagg man inte kan låta bli att älska..enligt mej då:) Vilka märken är era favoriter förresten? Fick besked om Molo, dom har fortfarande återförsäljarstopp så vi kommer inte få in det i vår, trist för det kunde varit roligt. Fast det finns iofs ett stort utbud så vi ska kanske köra på med lite annat istället. Iglo Kids kommer definitivt stanna hos oss, kanonkläder!

Känns som jag skriver samma varje dag, Milo somnade 17.30. Jag ska köra ett KB pass lite senare ikväll. Ska också ta fram mitt Attract promenadband, bra komplement.

Ett intresse för smålego börjar växa fram, dock inte alltid tålamodet ligger i fas med viljan:)

Satt och började på ett stycke om funderingar på hur man ser sej själv, men jag fick lägga ner;-) Det blev djupt och invecklat och jag kom fram till att självförtroendet inte ligger på topp hos mejsjälv. Därmed raderades stycket...vi tar det en annan gång.


Kram på er! Mie

Inga kommentarer: