fredag, december 30, 2011

Ny bilstol

Nu har vi tröttnat på tjatet från Milo om att han inte får plats med benen. Jag måste skjuta framstolen så långt fram att jag sitter med knäna i instrumentpanelen. Vår bilstol har varit kanonbra och vi är verkligen nöjda med den, vår Britax Multi-Tech, men nu tycker vi att den är för "liten" för långa ben.


Milo 5 månader i sin nya bilstol. Glad skit som fogade sej i det mesta, nu är han 3 och säjer t o m emot;-)

När vi var på Väla innan idag så tittade vi på nya bilstolar, bra att titta ut vad man vill ha och sedan ge sej ut på nätet och få ut bästa priset. Vi har valt en Britax Bältesstol KidFix SICT, David. Köpte den via Allt för föräldrar som har kampanjpris på den och för att få den ännu billigare så köpte jag en LetsDeal kupong för denna webbshop där jag betalar 99 kr och kan använda den vid ett köp som 250 kr, bra va? Cirka halva priset av vad ordinarie 2395:- ligger på, 1286 kr blev mitt pris. Den fanns i röd också men det har vi ju haft 3 år så det blev en grön för vår del:) Denna har ISOfix fästen som ger extra stadig montering då stolen inte sätts fast med bilens bilbälte utan i bilens inredning. Fanns även samma fast utan ISOfix och den var några hundringar billigare.

Nu ska den gamla tvättas och säljas, borde väl kunna få en slant för den, kostade ju 3500:- för 3 år sedan och dom slits ju inte speciellt mycket. Den har inte ens blivit solblekt och det är positivt!

Kram på er! Mie

Inga kommentarer: