måndag, november 28, 2011

Hoppsantjosan

Det är tydligen inte meningen att jag ska hinna med för tillfället! Jisses så snabbt dagarna försvinner. Igår var det 1.a advent och vi hade eftermiddagsgäster till glögg och ebleskiver. Mysigt och ett speciellt tack till min goa syster som verkligen behöver stöd och trygghet just nu. Hon har fått diagnosen fibromyalgi(tror det stavas så) och går igenom en massa tankar samtidigt som det ska ältas med försäkringskassa och annat, inte lätt! Samtidigt som hon har ont och att det inte är något som syns på henne, men vi vet hur hon har det. Älskar dej syster! fast det vet hon iofs:) men det tål att talas om..om och om igen.

Precis när gästerna åkt hem så fick vi strömavbrott här som varade till ca 23 på kvällen. Så jag fick läsa saga med ficklampa och maken och jag fick minsann lite kvalitetstid, spelade kort med en massa stearinljus omkring oss, kvällsmaten bestod av smörgåsar och oboy:) Vi hade det faktiskt mysigt och visst är det märkligt att det ska behövas ett strömavbrott för det! ;-o

Ja så hade vi måndag helt plötsligt! Jobbade, klippte mej, handlade en julklapp till Milo, hem, äta, mysa med sonen, natta honom. Och sedan kom Linette och Theo förbi och skulle hämta en faktura till en kund som valt det betalningssättet i butiken. Betala räkningar och nu blogga:) Ja ni ser själv...tjohej vad det går.

Måste bara visa en bild på vår tokiga Theo, han har så mycket bus i sej just för tillfället och allt går i 110 km/h. Här ligger han på golvet och "läser" en leksakstidning.

Kram på er! Mie

4 kommentarer:

Anonym sa...

<3

Helen sa...

Godmorgon, kan vi inte få en förtida julklapp av tomten - 4 extra timmar på dygnet. Det vore mycket välkommet:-)
Klart Theo måste läsa den tidningen så han kan berätta för tomten vad han vill ha!
Verkligen ett tufft besked för din syster. Måste vara mycket jobbigt.

Tänkte inte jag skulle vara nätansluten på semestern, vi tar i alla fall inte med nån dator. Men vem vet, kanske finns någon därnere man kan pilla lite på.

Förresten, får du till nån trip till Liseberg?
Kram

Anonym sa...

hej har du mycket att göra eller du somnar om kvällarna? Nu ska vi köra och bowla och ikväll är det syförenings på tullstorps backar (julavslutning) så du ser jag hade inte iheller haft tid att blogga ,ha ha ha en bra dag pinglan. mamma

A-K sa...

Vad jobbigt för din syster att få ett sådant besked :-(
Jag skickar en STOR styrkekram till henne.
Vilken härlig bild på Theo, Filippa har lusläst alla leksakskataloger och kryssat på nästa alla leksaker i dem. Svårt för en liten 3-åring att välja vad hon önskar sig mest av allt :-)

KRAM