lördag, november 26, 2011

Myslördag

Efter ett par hektiska dagar landade familjen M i en hemmalördag, vilket behövdes. Vi sov länge alla, till och med Theo som sov över hos oss. Han sov faktiskt längst och det var till tio! Han kom visserligen inte i säng förrän vid 22-tiden så det var väl anledningen då:)

Vi har pysslat med lite av varje idag, bakat lussebullar, upp med lite mer jul, bytt till vinterdäck, städat bilen, ja det var nog de tyngre bitarna. Jag fick även ett par timmar till att gå med att lägga in nytt Småfolk i butiken( en sändning till ska komma så jag är inte helt klar än, tröjorna fattades) och fixa med adventserbjudande, allt tar sin lilla tid.
Slickepott

 Milos egen lilla julby som vi bygger på varje år.

Detaljerna är underbara i dessa Luville föremålen. Många av dem med belysning i husen. Granar och träd med pyttesmå "lampor". På bilden ovan ser man in i en butik som säljer choklad. Resten av huset är ett barnhem. Möllan vi har snurrar vingarna runt och även den har belysning. Milo har haft en hel berättelse om detta idag. -Tomten smyger och tittar om alla barn hjälper till och är snälla, han åker med sina renar i skogen...osv

Så blev det kväll. Sonen somnade, lugnet infann sej, mamman tog sej ett bubbelbad och satte sej i soffan för att se Så mycket bättre, bra program och nog det enda jag ser för att jag vill:)

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Låter som en bra början på adventsfirandet.
Här bakas det inget. Vill inte ha för mycket i frysen för då äts det upp direkt :-) Köper lite istället. Känner igen matberedaren, hade en sån tidigare men den lämnades hos exmaken.

Hoppas söndagen blev lika bra.

kram