lördag, november 05, 2011

Anropar Mie

Fick mej ett gott skratt för en stund sedan, min syster hade lagt in ett mess på FB om att jag fick ta och blogga med mej:) Ja jag ligger ju en dag back men det beror på att jag somnade för natten strax efter nio igårkväll. Sedan har dagen gått i ett idag! Men nu har jag tid:)

Igår fick jag minsann ett par timmar för mejsjälv och då utnyttjade jag dem till shopping, förvånar säkert inte någon;-) Jag ville så gärna hitta en typ jägarkavaj och tillhörande byxor. Detta var nog det svåraste projekt jag gett mej in på och var på väg att ge upp när jag hittade ett set på Flash. Jag fick visserligen besöka både Väla och Nova Lund för att få ihop byxor och kavaj men det var det värt! Smårutigt i brun/beige nyanser och mörkbruna lappar på ärmbågarna samt detaljer på fickor. Hade först tänkt mej ylle men detta är polyester och bra mycket bättre när man ska ha det inomhus, så slipper man koka.

Tog även matshoppingen i samma veva och sedan hem för vi skulle passa Theo några timmar på kvällen. Båda grabbarna hade roligt på min matta jag har när jag tränar, man kan ju göra gympa på den som Milo säjar och Theo var inte sen att apa efter. När Linette hämtade Theo gick jag och nattade Milo och då somnade jag lika sött som honom, ganska skönt trots allt.



Vellingeblomman fick ett besök av oss idag. Det är ett populärt ställa att besöka under julmånaderna. 5000 kvm med allt som hör julen till samt fina utställningsmontrar med tomtar(Helen, tack för korrekturen;-) för er andra så hade jag skrivit tomater istället för tomtar:-) och annat spännade för barnen, ja och oss vuxna också. Här ovan åker tomten kälke på en bana som kör runt.

Här matar tomtemor och en nisse fåglarna och tomtefar kör en gammal Saab:) Milo gillade verkligen att stå och titta på dessa tomtar men han vågade inte gå in och hälsa på Åsnan Ior och fåret Lina(levande) Vi köpte ett par nya saker till Milos julby som vi samlar på till honom, en gran med belysning och en tomte som kom i släde dragen av två renar.
Här sover tomtefar sin skönhetssömn 

På innergården finns det ett café och där tog vi en fika och efter den gungade Milo en liten stund innan det blev mer julshopping. Vi köpta en slinga med istappar att hänga runt Milos lekstuga, blir säkert jättefint.
På vägen hem somnade Theo som en stock, sötpricken!

Det gäller att sova ut ordentligt när man sedan ska busa runt med sin morbror i några timmar. Vi han passninga v honom på vårt kvällschema för Linette har fått jobb helg eftersom dom var en man kort i pizzerian.

Imorgon ska vi kalas till söta Tilda, tänk lilla tösen blir 3 år! Barbie har hon önskat sej och det har vi köpt, en Barbie och en Ken. Sedan ska hon få ett par stövlar också, kanske inte så roligt med väl så praktiskt:) Vi ses imorgon vänner!

By the way...jag fick en helvetes träningsvärk:) och har tagit två fridagar men imorgon kör vi på igen, detta ska man bara ta sej igenom!
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kram o Tack;) Natti natti kl är nu 02,10 och jag ska krypa isäng......din syster H

Helen sa...

Godmorgon.
Menar du verkligen:
...fina utställningsmontrar med tomater och...
Vill barnen verkligen se TOMATER ? :-)

Kul att du hittade något du var ute efter. Oftast är det ju så när man precis vet vad man vill ha, så lyckas man inte. Sen kan man göra massa "fynd" när man inte letar.

Hoppas du fick vila ut inatt efter barnpigejobbet och att söndagen blir bra.

kram härifrån