måndag, oktober 31, 2011

Söndag-Måndag

Mer tid tack:)

Söndag: Jag och Milo körde hem till våra kompisar ett par timmar. Milo och Svante tyckte det var dags att leka och vi mammor behövde bubbla av oss lite. Jag vill inte påstå att vi hade en tyst minut inte, mycket roligt att träffas! När vi körde därifrån så var det anhalt Center Syd för ett möte med min syster. Tanken för min del var att handla kängor till Milo men han var på tramshumör och skulle inte prova barnskor utan tyckte det var roligare med dam- och herrskor. Jag gav upp kampen och beställde ett par Kavat kängor i deras e-butik, dyrt ja, bra ja och det bästa är att jag vet att dom funkar på Milos fötter. Trodde dom hade blixtlås på en sida men det har dom inte, miss. Fast han ska inte ha dem som dagisskor så det går nog bra ändå.
Kavat iller brun

Vi fick handlat lite blandat och sedan förklarade Milo för Heléne att hans mage behövde en hamburgare, McDonalds var närmast till hands. Ny bok fick vi också och den är poppis, lär få läsa den varje kväll i ett par veckor nu. Är era barn också lika enkelspåriga?


Idag måndag har jag haft en lugn dag på jobb och när jag kom hem var Milo trött(som vanligt) och fick hållas igång, bl a lekte han och Jörgen med en spikplatta som Milo fått av mormor. Det väckte upp slöfocken lite. Han åt lite kvällsmat och sedan gjorde jag honom klar för sängen och halv sju sov han gott. Jag skulle hem till min mamma på "träff" med wellnesstjejerna och alla var i samma fas, nu är det dags att se över matrutinerna och träningen igen, skönt att vi kan stötta varandra.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej jag skulle visat dig en test i tidningen om barnstövlar ,det visar sig att Ecco Snowrush var bäst på runt 1000,00 kr på 4 plats Skopunkten Lejon pris 299,00 sist kom Pax men kavat var inte med. Snygga känger men kanske jobbigt med snörningen!

Hoppas du började dagen med havregrynsgröt med blåbär. Fortsätt dagen på bästa val så du känner dig nöjd när det är kväll. Jag kommer att va benhård hela veckan ,nu jäklar är det på fullt allvar. 1-2.3 hopp,kram
Jag kände mig lite mitt i mellan ikväll och så blir det när man är för snäll o vill va alla tillags eller hur. kram mamma .

Helen sa...

Halloj,
Här är det verkligen ett spår i taget vad gäller böcker. Emil gäller nu. Man blir lite less.
Jättetuffa kängor.

Ha en bra vecka, jag skickar lite pepping
kram