söndag, oktober 30, 2011

Barndop för Livia Andréa

Börjar med dagens begivenheter och det har varit barndop för vårt lilla barnbarn Livia. Hon var så duktig under hela dopet, både förundrad och glad. Prästen var underbar och ett sådant lättsamt dop med sång och musik som var väldigt vackert.



Milo sitter på kyrkans trappa och studerar dopet på lite närmre håll.
En liten fegis som inte vågade följa med Tilda upp till dopfunten.

Efter kalasandet körde vi hem till nästa begivenhet och det var att passa Theo för Linette och Besim skulle på maskeradfest. Det var mycket lek och bus på grabbarna innan dom somnade gott. Goa ungar!

Gårdagens Ullaredstur gick bra tack vara min älskade systers dunderpilla:) Jag fick en värktablett som tog bort i princip allt det onda från min höft. Med andra ord kunde jag ta mej runt i butiken utan större svårigheter. Vi fick shoppat loss alla och jag hittade en hel massa bra att ha saker, bara en sådan sak som färgpatroner till skrivaren, 350 kr för båda en stor svart och alla färgerna och då är det orginalpatroner till en helt ny modell av HP, perfekt!

Köpte ett par jeans och thermobyxor till Milo. Vantar och halskrage fick han också, ett par leksaker men inget stort för det är snart jul.

När jag kom hem kl 23 så var Milo vaken för han hade sovit en stund när dom kom hem från dagis och väntade på mamma. När vi kröp i säng sa han att han saknat mej två gånger:) Det var visserligen bra att han var uppe länge för vi fick sovmorgon till 09.30 och DET behövde jag iaf.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon
Vilken liten pralin hon är. Milo studerar med andakt ser det ut som.
Dunderpiller är bra att ta till ibland. Annars hade nog shoppingen blivit jobbig

Ha en bra söndag nu

Kram

A-K sa...

Jösses så söt Livia är!
Kul med lättsamma dop!

Skönt att höra att du kunde handla obehindrat ;-) Det är verkligen jobbigt att ha ont i höften. Jo, på Gekås kan man verkligen göra ordentliga fynd. Och färgpatroner och ju bra att hitta billigt.

KRAM

Anonym sa...

Ja söt är hon den lilla Livia men du har bara söta barnbarn . Trevligt i kyrkan och allt gick ju relativt bra med släkten på andra sidan stan. Vissa hade inte vet att hälsa och då blir jag också avig. Hade inte jag räckt fram handen så va där nog fler som bara nickade och det är ohyfsat på ett barndop. Vi hade trevligt vid bordet och ungdomarna hade ordnat det bra, dom har det inte så lätt ihäller eftersom dom är medvetna om ,ja du vet vad jag menar.
Lucas var så snygg i sin fina kostym o randiga skjorta att det bara värmde inombords av kärlek i mig.Också får man en kram och med mild älskvärd röst Hej mormor hur är det med dig! Goe påg. och stolt pappa är han.Tänk vad denna festpriffe har ändrat sig.Hoppas deras lycka håller i sig för evigt.