tisdag, oktober 25, 2011

Sjusovaren

Märklig period med en son som somnar innan 18, här är ju så tyst! Fast Theo och Linette kom en runda ikväll och livade upp, men ni ska inte tro att Milo vaknar för det.

Jag har egentligen inte så mycket att berätta. Igår satt jag och jobbade med vår drive i webbshoppen. Vi får köra en runda med 30% på allt för att locka in kunder. Det är inte lätt att synas på nätet och "smällen " man får ta här i början är att locka med rejäla rabatter annars kommer vi nog ingenstans.

Idag var det utställning av barnens alster på dagis. Jag hann inte köra dit själv men Jörgen var där och Milo drog in honom direkt för att visa vad dom hade tillverkat, spindlar av kastanjer, målat en tavla med löv och tomma snigelhus, saltdegsfigurer och en del annat. Sedan hade dom bakat kladdekaka och vispat grädde som föräldrarna bjöds på, stolta goa ungar!

På fredag ska jag och min syster och mamma åka till Ullared:) inte för att jag behöver men jag har några saker jag vill köpa, julgardiner bl a. Bara att åka iväg tillsammans är mysigt och ni kan tro att hakan går i bilen;-)
Kram på er! Mie

Inga kommentarer: