söndag, oktober 23, 2011

Pilot Milo


Pilot Milo redo för flygning:) till affären med pappa. Vi fick ett klagomål av lille herrn, - Jag har inte fått något lördagsgodis!
Korrekt, det hade han inte heller. Jo en påse gummibjörnar han fick av mormor men dom hade jag glömt. Hittade dem i bilen senare på eftermiddagen. Iaf fick Jörgen köra och handla godis och samtidigt tog dom en runda in på tippen.

När dom var iväg tog jag mej en ensam tripp till Center Syd. Köpte en lång tweedkjol, en vit blus och till det en kort lamullströja. Nöjd och glad ända tills jag kom hem och provade igen...nää vet ni vad, det åker i retur! Allt utom den vita blusen för den var bra.
 Fick köpt två par byxor till Milo, ett par mörkröda chinos och ett par muddmanchester i militärgrönt.
Nu har jag inget kul att ha på mej på barndopet(lilla Livia ska döpas på lördag) och jag vet inte vad jag ska hitta för något. Såg en kavaj och byxor på Esprit men det var i grå nyans och jag är ju ingen gråfantast. Jaja, det löser sej väl.

Resten av dag har rullat på med jobb av T & M lyxbarn för det var dags att beställa vårens kläder, eller en del av dem. Snygga print och skitsvårt att välja!

Nu till en dagens bästa! än om jag har haft den på lut länge. Jag ska bli mormor igen:) i maj månad.
Det börjar bli en stor skock barnbarn och det är härligt att få uppleva glädjen av barnen och deras föräldrar. Linette har mått lite si och så men det är betydligt bättre nu, en liten söt mage börjar så sakta visa sej..fast Nettan skyller på att det är fett;-)

Farligt goda gräddbullar! Tjock choklad och olika innehåll. Dessa tre var en med marsipanbotten, en med vit cholkad och hallon/lakrits"grädde" och en vanlig.

Nu börjar mina auktioner gå ut, ser bra ut trots att det såg mörkt ut innan idag!

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Helen sa...

Bara flygplanet som saknas.
Grattis, vilken liten skara du får omkring dig. Jag ska "tjata" på Leo att jag får barnbarn tidigt :-)
Nä, som jag skrev i förra, långa tweedkjolar är no no. Var hos moster igår och tittade på gamla kort. Bla ett på mig i 18-årsåldern med lång A-formad grå ullkjol. Såg ut som en liten "tant".
Jag har för korta ben för sånt.

Hade en traderaauktion som gick ut igår. En OM-underklänning som jag själv köpte där men den var för trång upptill i strl 2. Konstigt då underkjolarna är väldigt stora i storlekarna. Dessvärre förlorade jag ca 200 på denna affär. Men det är ju en chansning. Ska lägga ut några av Leos kläder ikväll tror jag. En popoverall, POP-fleeceväst, fleecetröja MeeToo och en katwig tröja.

Kram

Anonym sa...

ja han var söt i pilotmössan , fint han ville ha den på även dagen efter Välarundan.
Angående Linettes växande barn ,det blir mer jobb men fint med två barn så tät,nu hoppas vi på en pojke till för Theos skull. Det bästa med att berätta för okänt folk är att man har tre (4) barnbarnsbarn, för ingen tror på det. Annars har vi en stor fin släkt. Fast nu vill jag bli farmor!!!!!!!!!
Nej släpp tankarna på dom kläderna du är så fin o söt i dina romantiska tuniker .jag tycker själv det är fel mode nu för jag är ingen ungdom o ingen tant o vad ska jag hitta för något?
Barndopet har jag tänkt ha en kjol o koftjumper som jag köpte på Indiskan ,det blir bra ,ska bara hitta en dopgåva till Livia.

A-K sa...

Stort grattis till Linette, Besim och Theo!
Vad härligt med ett syskon!
Vad fin pilot-Milo är i sina tuffa kläder!
Filippa är väldigt noga med att köpa lördagsgodis men hon är inte särskilt intresserad av att äta det vilket är bra :-)

Hoppa satt du hittar något att ha på dig på dopet!
Synd att du inte bor närmre, då kunde du kommit hit och lånat :-)
KRAM