söndag, oktober 16, 2011

En helt vanlig söndag

Vi fick en oväntad sovmorgon fram till kl 08.05 biiip. Att den var oväntad var för Milo somnade strax innan 18.00 igår och inte trodde vi att han skulle sova i 14 timmar inte:)

Frukost i lugn och ro och sedan lite småfix innan vi gick hem till Besim och Linette, Besim fyllde år när vi var på semester så vi grattade honom idag istället. Precis när vi var på väg fick jag ett sms av en väninna som ville komma och kika på babykläder till sin systersons kommande bebis. A och jag har gått i samma klass i grundskolan och det var riktigt roligt att träffa henne, det är ett tag sedan sist.

Tog mej en sväng till Center Syd själv, lite blandat som skulle handlas, både viktiga saker och mindre viktiga;-)
MQ hade en hel del nedsatt och jag hittade två tjocka koftor, en mörkbrun och en grå. Kicks fick ett besök bara för dom looockade in mej med sina 20% på valfri parfym, en CLEAN Fresh Laundry. Mina absoluta favoritparfymer!

 När jag kom hem lekte Milo med sin bilar, snyggt uppradade. Det är nog lite pappagener som huserar där:) Pedantisk med saker, allt ska ha sin plats, snyggt och prydligt. Sådan är inte jag:) däremot så är jag nogrannare med städning av golv och liknande, men pedantisk kan jag inte kalla mej.
Mer lek, måla. Jag fick en liten söt krokodil av Milo, en avriven rektangel som målades i blått och grönt. Just teckna är nog inte Milos bästa egenhet. han ritar inga bra huvudfotingar än och har dåligt tålamod till att rita. Men att måla sej själv med vattenfärg är kul :-o skulle kanske köpa vattenkritor till honom.


Kram på er! Mie

Inga kommentarer: