söndag, oktober 16, 2011

Vinteroverall

Valet av vinteroverall är inte helt enkelt. Jag ville ha en Småfolkoverall men dom blev återkallade och går därmed inte att få tag på, jo förra årets kan man kanske hitta på Tradera. Nu har jag letat runt lite och hittar några jag gillar skapligt bra, prisklassen är ganska så lika så det är bara att ta den man tycker bäst om. Kan ju alltid hoppas på att det kommer någon rabattkod på någon av webbshoparna snart:)
Ticket to heaven, lite bävernylonstuk på tyget. Tycker denna är enkel och fin.

Miniature, alltid ett säkert kort. Snygg färg

Känns lite lyxig, mycket enkel modell. Det enda negativa är nog om man tar av pälskragen så är den trist. Det är även äkta päls och det är jag egentligen lite emot.

Ej sikke Lej, lite roligare med sina avvikande detaljer som blixtlås och reflexugglor.

Very big problems for Mrs Mortensen!
Vilken hade varit er favorit?

Alla bilderna har jag lånat från Lucky Little me

Kram på er! Mie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag röstar på Ticket to Heaven den var fin;)! Här har vi inte ens kommit så långt i tankarna. Tror min fina får ärva ngt från systrarna...Dagisställ tycker jag är praktiska. Hemma får hon ngt finare.

kramkram!
/Jost med de fem.

Helen sa...

godmorgon
Helt klart ej sikke lej. Miniatyre på andra plats.
Men det är inget fel på någon av dom. Leo hade en helbrun förra vintern och jag ledsnade ganska snabbt på den. Kändes lite "trist".

Kram

Anonym sa...

Bild 1 el 2 tycker jag. Inte den med äkta päls. Kram Gunsan

A-K sa...

Ja usch... jag hittar ingen overall som känns helt hundra om man inte ska köra en repris och ha en regnbågsoverall från Molo. Very big problem för mig också ;-)
Av bilderna du visar tycker jag att Miniature overallen är snyggast. Men den är ju inte särskilt tunn och smidig. Jag hittade en snygg i cerise från Lego, den fanns även i grönt... se här: http://www.kotteshoppen.se/legowear-jared-vinteroverall-army-p-3312-c-419.aspx. Priset är ju riktigt bra. Jag hade Lego overaller till A och F när de var små och var alltid väldigt nöjd med dem.

KRAM