söndag, oktober 02, 2011

Den vanliga hemmasöndagen

En perfekt söndag i lugnets tecken. Vi har fixat med lite av varje, Jörgen med sänkningen av altantaket och jag med städning, putsa fönster och mellan varven lekt med Milo. Linette, Besim och Theo kom en runda och hälsade på.

Nu ikväll har jag gjort en ny blogg till e-butiken http://tigeromilo.blogspot.com/. Den som finns med i konceptet är lite trist för man kan inte lägga in bilder och då blir det lite trist, tanken är ju att kunna ge tips och visa nytt i butiken mm.
Ska bara ha hjälp med att lägga till den, tur jag har Maibrit som kan sådana här saker, för jag kan det inte!

Vi blåste upp hoppborgen idag, med kompressorn tack och lov:) Milo blev dock lite besviken, han trodde den skulle vara lika bra som en studsmatta men tyvärr är den inte det, på långa vägar. Han vill så gärna ha en studsmatta men nu är det inte lönt, det får bli till våren. Då lovar mamma att fylla trädgården med det mest tråkiga pynt ;-D Snart är vi nog som alla andra småbarnsfamiljen, studsmatta och stor pool. Gillar inte det speciellt mycket men vad gör man inte för "di små".

Ny arbetsvecka, fast den är ju inte lika lång som vanligt och därmed gäller det för mej att få undan allt nödvändigt innan vi åker på semester, fast jag är ganska bra ikapp så jag kommer inte jobba ihjäl mej.
Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Kul med en blogg till webshopen oxå.
En studsmatta är en perfekt plats för trötta mammor att vila efter dagishämtningen :-)
Hoppas inget oförutsett händer innan semestern.

Kram