söndag, september 04, 2011

Våfflor med mjukglass och sylt

Vi hamnade på Ängelholms trädgårdsmässa idag. Tanken var Asmundtorpsdagen men så fick vi ett ryck och maken ville följa med så vi valde trädgårdstemat eftersom Milo tycker hembygsparken är ett bra ställe, finns en stor lekplats, liten djurpark och servering med härliga våfflor.
Jag köpte en växt, vit rudbeckia och ett blomkålshuvud, det var det hela. Sedan fick jag med mej hem av mamma en annan växt från deras trädgård och en betongsvamt, mamma gjuter ju en del sådant och jag tycker det är fint. Ska kanske prova på själv en dag.

Ett helgbad passar bra precis innan man ska sova, då sover man gott!

Företagsinfo: T & M lyxbarn står för Theo och Milo. Just för tillfället så ska en logga tillverkas och det får vi hjälp med av en släkting i Danmark, vi är så tacksamma för det för det är inte helt enkelt att tillverka något vettigt. I veckan kommer kläder nog levereras och då ska det fotograferas och redigeras. Jag misstänker att min nästa helg kommer bestå av jobb. Får nog be maken om en frifrånbarndag för ananrs blir vi inte klara. Det är ju lie tidspressat eftersom vi ligger efter alla andra e-butiker som fått hem varor och vi ska ju till råga på allt marknadsföra oss samtidigt för vi är ju nya. Vi skulle bli rikigt glad över om någon vill ha med oss i sin blogg, lite reklam behöver vi nog allt.



Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Det lät som ni haft en härlig söndag!
Vad söt Milo är i badet :-)
Filippa var så trött ikväll att hon inte orkade med något bad, det får bli morgonbad imorgon bitti istället.

Det där med företagsnamn är ju en process. Att hita något som är ledigt och som sedan blir godkänt. Skönt att det löste sig till slut. Bra att ni får hjälp med logga. Ni kommer att ha mycket jobb framför er, men när det är kul jobb brukar det ju gå lätt!

Min blogg är ju låst men jag ska nog kunna hjälpa till med reklam ändå :-)

KRAM

Helen sa...

Precis som A-K skriver, är det kul jobb funkar det bra att kavla upp ärmarna.
Bra att ha kunskap omkring sig på sånt man själv inte är så bra på.
Ser med spänning fram mot premiären.

Kram

Anonym sa...

Lovar hjälpa dig att sprida REKLAM ;-) önskar er all lycka till Kram Malin