tisdag, september 06, 2011

Jag lär väl bli duktig en dag

Vi har haft ett par bra dagar i detta hemmet, visst mycket jobb men lika mycket kel och lek. Milo är ju ganska snäll mot sin mamma på så vis att han somnar runt 18-tiden. Inget som jag styr över direkt utan det är övergången från att ha sovit middag till att inte göra det. Milo har ju alltid varit en sömntuta och då är det inte lätt.

Jag får väl erkänna att just denna perioden är det ok med tanke på att jag har en del att pyssla med om kvällarna. Fick idag besked på att vår första leverans är på väg till oss, så spännande! Fråga mej inte hur JAG ska kunna hålla fingrarna från att handla för mycket till Milo...ajajaja...int bra, inte bra! ;-)

Idag fick vi hämtat ut ljustältet jag köpt
och ett sådant ser ut så här. Nu ska jag bara bli duktig på att använda det på rätt sätt också, mycket med det tekniska. När man sedan har bilden så ska man frilägga plaggen från den vita bakgrunden, det har jag koll på iaf.

Jag har ju slarvat med mat och träning i exakt 2 månader nu men är glad för att jag bara gått upp exakt 1 kg, nu är det nya tag med maten och kettlebellen måste aktiveras igen. Sätter jag inte fart nu så kommer jag gå upp igen och det ska jag inte. Go girl:)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

CiliaH sa...

Jag är så glad för din skull at du kommit till ett bättre ställe. Tyvärr är ju inte mitt ställe ngn höjdare om de inte vore för de underbara kollegorna och eleverna. Ledningen och arbetsbelastningen är inte ens lönt att kommentera men när man är på väg att börja gråta av utmattning på fredagen när man kör hem, trots att man arbetar 70% känns det sådär :S

Japp, vi kommer att ha det helt fantastiskt i helgen!

Lycka till med ditt ljustält :)
KRAM

A-K sa...

Jag förstår att du har fullt upp på kvällarna. Idag när vi hämtade Filippa kl 17 och hon sedan somnade kl 19 så tyckte jag att jag fick alldeles för kort tid ihop med henne.
Något rätt gör du ju såklart om du bara gått upp 1 kg trots att du slarvat med träning och mat. Snart är du igång igen :-)
Jag hoppas att det inte bara är du som sliter med butiken!

KRAM