lördag, september 03, 2011

Lyxbarn

En del av er vet att jag brukar säja att Milo är vårt lyxbarn, jag har det till och med graverat på ett smycke. När vi skulle få vårt företagsnamn fick vi göra 5 försök innan det godkändes, lite jobbigt för det blev ju inte det som vi hade kommit fram till i första hand. Nu har vi fått klart att vi får heta T & M lyxbarn, det kan väl vara ett fint namn på en barnklädesbutik?
Fotomodellen lyxbarn;-)
Han var så fin i sina Desigual kläder, jeans och tröja.

 Här får man vara snabb om man ska få en bild på skor på fot. Vi var och handlade nya gympadojjor till Milo och bestämd som han ibland är så var det dessa han skulle. Jag ville att han skulle ha ett par grå Nike, men nejdå. Fast jag är glad att han inte valde byggare Bob eller spiderman skor;-) jag är ju inte ett fan av sådana. Dessa var springeskor fick jag veta:) Tror att de större pojkarna på dagis har sådana för vi har aldrig tittat på den modellen tidigare.
Tågbana i hela vardagsrummet. Linette och Milo med Theos hjälp(stjälp) byggde denna fina stora bana och den har Milo roat sej med en bra stund idag. Nu ikväll passade vi Theo och då plockade jag undan den för att dom skulle kunna leka mer fritt. Theo har precis börjat gå och behöver hinderfri golvyta:)

I övrigt så har jag och Milo varit och handlat idag, oxfile med rotfruktsgratäng till middag och lördagsgodis. In en sväng på Kjell & company och handlade högtalare till min dator. Klisteretiketter på Bokhandeln och sedan hem. Milo somnade i bilen och fick sova strax över en timma när jag flyttade över honom till vagnen.



Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Spännande med ännu en gående knatte. Leos eccogympaskor är grymt slitna. Jag beställde hem ett par höstkängor (clarks) från Barnskospecialisten. Hoppas de funkar.
Stiligt liten fotomodell. Vad kräver han för gage? Kanske nöjer sig med leksaker och lite godis :-)
Vad står T & M för ? och Mie eller?

Kram från oss