fredag, september 30, 2011

Theo 1 år!

Lille Theo fyller 1 år idag.
 Stort grattis vår söte gosse:)


Vi har varit på 1-års kalas ikväll och det började med att Theo kom körande i en elbil som kunde styras med en fjärrkontroll, den hade hans pappa hand om:) Theo kallas ju för Tiger och en sådan dräkt hade han på sej när han kom i bilen, söt tiger måste jag säja!

Milo var mycket imponerad av bilen och ni skulle sett hans minspel, exalterad kallar jag det för:) Theo sken som en sol när han kom körande i sin bil, härligt att se honom!

Efter goda smörgåstårtor och tårtor hade vi en genomtrött son som till slut var ledsen och inte ville något mer. Fast han hade haft roligt hela kvällen och vi. När vi gick hem somnade han i vagen och då är det en promenad som tar max 5 minuter.

Har suttit och funderat på något nytt erbjudande i e-butiken men har inte kommit fram till något vettigt än, man får ju inte rea ut saker hur som helst så i början på en säsong. Har ett par saker i tanken och ska spinna vidare på dem till imorgon. Måste bara hinna diskutera med Linette också, hon har varit ganska upptagen idag:) inte konstigt.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

GRATTS till Theo på 1-årsdagen!
HURRA HURRA!!!
Gott med smårgåstårta och tårta!

Hoppas att ni får en härlig helg!
KRAM

Helen sa...

Grattis lille Theo. Du var jättefin i din Tigerdräkt.

Kunde inte kommentera ditt förra inlägg för min text försvann när jag tryckte på "skicka kommentar". Mysko.

Hoppas ni har en bra helg och njuter i det härliga vädret. Det har vi gjort idag.

Kram från oss