torsdag, september 29, 2011

Straffad

Jag tror att jag har blivit straffad idag. Jag skulle ju göra om mina slingor och jag vill lova att att jag blev slingad...och lite till. Jag är very very kopparröd i håret, inte så att jag gillar det men jag ville inte gnälla mer, fixar det själv med lite brun toning om några dagar.
Det var en annan tjej som skulle slinga det och min ordinarie frisörska talade om för henne att jag ville ha rödare och tydliga slingor. Jag fick sagt åt tjejen att jag inte ville ha något extremt men lite mer än det var. Jag fick blekt nya slingor och sedan färgat. Nu var jag Cerise ...hjälp!! Så där ville jag absolut inte vara och det förstod tjejen, färgen dom valt slog ut fel i mitt hår. Det var bara att göra om det igen och nu är det kopparrött men väldigt kopparrött, mer som kopparfärgat med bruna slingor. Bad bad bad. Ha, jag var nästan på väg att börja lipa när jag såg det rosa håret:) Tur man inte hade en tokkänslig dag.

Körde inte en halvtimma innan jag skulle slingas för jag hade en sak jag skulle köpa till Theo som fyller 1 år imorgon, tror ni inte dom hade stängt 17.30! Så nu fick jag inte köpt den saken heller

Ingen bra dag idag, blir bättre imorgon!

Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Usch vilken dag du haft! Morgondagen kan ju bara bli bättre :-)
Hos oss är 3/5 av familjen krassliga, bara Peter och Filippa som är på benen. Usch vad trist det är att vara sjuk :-(
KRAM