söndag, september 11, 2011

Testpanelen

Produktfotografering är inte helt enkelt innan man får kläm på vilka inställningar kameran ska ha. Här har jag fotograferat Rockefella Pippitröjan och använt mej av en automatisk inställning. Därefter frilagt bilden i Photoshop och gjort en smartkorrigering, även det i Photoshop. Tycker ni att det är en bra bild att ha i en webbshop? eller känns den fel i färgerna. Den är vit med blå och röda ränder, det röda är inte mörkrött i verklighet så på min skärm ser nyansen rätt ut.

Nedan är ursprungsbilden. Visst är det en del meck med varje plagg som ska fotograferas och redigeras.

Nu ska vi klä oss och köra hem till mormor och morfar som bjuder på kvällsmat:)

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Anonym sa...

Snabb kommentar med mitt "jobb-öga" ;-)
Tycker färgerna ser bra ut så är det bara det du testar så kan du nog känna dig hyfsat nöjd. Det jag hakar upp mig på är att ärmen kommit ända ut i kanten så det känns som ngn liten millimeter försvunnit.
Vet ju inte hur det kommer se ut i shoppen sen, om det kommer vara en enda stor vit bakgrund bakom eller om produktbilden kommer att ligga i en begränsad liten ruta. OM det ligger i en ruta så tänk på att beskär så att det blir en bra balans, svårt o förklara vad man menar skrivande men hoppas att du förstår min tankegång ;-)
/minstaste lill-syrran :-)