måndag, september 12, 2011

Krama

Milo är inne i en kramperiod, han måste kramas och mysa. Igår var vi hos mormor och morfar och åt kvällsmat, säkerligen en av de sista utesittarkvällarna med grillning. Anna och André var också där och Milo är väldigt glad för dem. När vi skulle hem så körde dom strax före oss och i bilen kom Milo på att han glömt krama Anna, tårar tårar tårar. Inte lätt att vara liten och vilja kramas, om 10 år vill han säkerligen inte kramas;-)

Milo och jag fick köra och byta en av glödlamporna vi köpte (produktfotograferingen) och när vi kom fram till Nova Lund sov Milo än om klockan inte var 12 ens, han sov vidare tack vare att vagnen var i bagaget, tur det för där finns inga kundvagnar. Då passade jag på att gå och titta lite i bukikerna och köpte denna fina tröjan på Polarn och Pyret, bomullsstickad raggsocktröja:) Hade en 20% check som utnyttjades, sådana kan ju inte gå ut i datum:)

När Milo somnat satt jag och knackade in en del kläder i e-butiken och nu börjar man få kläm på den biten iaf, alltid något. Börjar kännas bättre nu.

Kram på er! Mie

1 kommentar:

Anonym sa...

hej o kram Milo ifrån mormor.
Ja du har rätt om 10 år är det säkert snålt med kramarna. Jag vet att Anna o Andre´också tycker att Milo är världens goaste kille. Anna sa innan ni kom att snart kommer min lille kompis,roligt.I kväll blåser det friska vindar och känns riktigt höstligt ,växlande dagar verkligen. Jättefin tröja du köpte igår och fint fotat men sälj den inte !
Bra att du kan börja slappna av lite med företaget!! Det kommer att gå bra ska du se. kram mamma.