lördag, september 17, 2011

Stadstur och hälsapå

Vi tog morgonen med ro, frukost, dammsugning och lite annat småplock. När allt var skapligt i ordning i hemmet klädde jag och Milo oss och åkte in till stan. Milo skulle klippas och vi hade ett par ärenden att uträtta. Det var gott om folk  ute för staden bjöd på Höstmarknad och jag måste berömma Landskrona Stad för att ordna alla dessa tillställningar och fint är det med stort utbud.
Snyggingen fick lila och svart färg i håret.
Han är så duktig och sitter som ett ljus i stolen. Denna gången klipptes han riktigt kort i nacken och lite längre uppe på huvudet med flikad lugg. Han är ju "stor" nu och lite vax i så kan han ju bli lika kaxig i håret som dom stora killarna:)

Vi köpte fika med oss och körde vidare hem till Lucas, Natta och Livia. Lillsnäckan är så härlig nu för hon ler med hela huvudet när man pratar med henne. Det känns alltid så bra när man får vara med sina barn och barnbarn:)

När vi körde hemmåt igen somnade Milo inom loppet av 3 minuter, han fick sova vidare hemma en timmas tid. Under den timman hann jag fotografera Katvigs kollektionen vi fått hem. Nu är det bara Igló Kids kvar sedan är alla fotograferat. Har vi tur så är vi redo att öppna e-butiken nästa helg men jag ska inte lova för mycket, fortfarande mycket att knacka in:) Nu är vi iaf momsregisterade och företagspaket på banken fixat, anmält till Auriga så vi får Visa/Mastercard-betalning i shopen.

2 kommentarer:

Helen sa...

Leo sitter i mitt knä och säger "Hej Milo"
Vilken tuffing han blev efter klippningen. Här måste oxå saxen fram fast jag harvar av lite själv. Ingen aning om hur Leo skulle reagera hos frissan. Men eftersom han inte har nån frisyr att prata om så klippar jag.

Höstmarknad låter trevligt. Här uppe finns det säkert massor med såna aktiviteter, men då orkar man inte välja och så blir det inget.

Ska bli spännande att få kika in i nya shopen.

Ha en härlig söndag
kram

A-K sa...

Vad fin Milo blev i håret! Klart att man vill ha vax som dom stora grabbarna :-)

Mysigt med höstmarknad! Kul när sådant anordnas!

Vad spännande det ska bli med er webbshop! Ser fram emot att ni öppan.

KRAM