fredag, september 16, 2011

Mörkt tidigt

Märks tydligt att vi är på väg mot den mörka årstiden. Nu är klockan 20.00 och det är helt mörkt ute. Idag har det varit en härlig sensommardag med sol och krispig luft, det kan jag njuta av på nolltid.

Här är tyst i huset, Milo sover gott och maken valde hämtmat, pizza blev det då. Vi delar på en Bari med ananas och sallad till, blir bra nog en fredagskväll.

Linette och Theo kom förbi en sväng och på två dagar har lillgrabben börjat gå på riktigt. Han kan t o m vända helt om utan att ramla, helt otroligt! Han ser så go ut när han pinnar iväg och kämpar med balansen:)
Full fart på Theo.

Milo och Theo står och leker med djuren.

Ibland tycker jag att Milo har hjälm på sej titt som tätt men det är också för han cyklar mycket och mellan rundorna behåller han hjälmen på.

Vi har fått hem leverans nr 3 KATVIG, härliga ränder och Theo har på sej en av tröjorna vi tagit hem och det är en glad färgkombo. Fick också en fodrad lurvfleece som är perfekt nu när det blir svalare och under te x regnjackan.

Nu blir det snart mat och jag tror faktiskt att jag ska se en film ikväll, för ovanlighetens skull. Jag ska inte sitta och jobba varje kväll för det är inte rätt mot mejsjälv än om jag gillar det jag gör.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

CiliaH sa...

Tack för din kram. Jag kämpar emot allt vad det går och som tur är har jag fantastiska kollegor.

Kram

Helen sa...

Godmorgon skåne. En helt ny värd öppnar sig när de börjar gå, massa spännande saker att upptäcka i mormors hus.

Det är lite blandade känslor med kvällsmörket, halvtrist men ändå mysigt att kura inne med ljus. Bara att härda ut.
Jag funderar oxå på något att göra tillsammans.

Idag blir det simlekis och jag måste jobba en del. Ska börja hemifrån nu en stund sen åker jag in till jobbet på eftermiddagen.

Ha en bra helg
kram