måndag, augusti 15, 2011

Somna i tid

Ja det kan man nog påstå att Milo gjort idag, 17.30 låg han däckad i soffan och ville INTE vakna. Där fick jag för att jag sa att han skulle undvika att sova middag, fast jag sa också att han fick sova om han var trött.
Jag tog blöja på honom och lyfte in honom i sängen, han vaknade till vid halv åtta för Timmie skällde men han ville bara ha lite mjölk och sedan sova vidare. Detta är ju ingen kul tid att somna vid för jag fick ju inte chansen att gosa med honom efter jobb. Det är ju säkerligen en övergång på en eller två månader.

Nu har Milo blivit Barr, tidigare var han Kotte. När man är Barr så är man stor pojke. Milo var jättelätt att få upp i morse och lätt att lämna på dagis, det var kul för honom att få träffa alla igen. Skönt på sätt och vis med fasta rutiner igen, speciellt mat för Milo och träning/mat för min egen del.

Nu ska jag köra en runda KB och sedan sätta mej i soffhörnet med en bok, det är kvalitetstid för en småbarnsmamma som jag.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Haha... Barr :-) Filippa är en viol i år :-)
Filippa somnade kl 19.30 idag, det tycker jag är en perfekt tid. 17.30 är ju väl tidigt men det tar på krafterna att vara på dagis första dagarna efter semestern!

Idag har jag startat med att få lite rutin i maten och träningen. Det känns skönt när man är tillbaka i rutinerna igen :-)

KRAM

Anonym sa...

ja det va ju en trött gosse,tur han inte blev pigg när han blev väckt . Har det gått bra att jobba idag. jag började också med rutiner idag. en timmes promenad i fm ,cykeltur med Voukko till Landskrona . Rätt mat på rätt tider. Nu är kl mycket så det får väl bli sängen så vi inte vaknar för sent imorgonbittia,.Solen ska skina då.Klapp på axeln för oss båda.kram mamma