tisdag, augusti 16, 2011

Lek

Har märkt en förändring i Milos lek på sistone. Han har börjat leka mycket med bilar och fantiserar själv ihop vad dom ska göra, ofta är det polisen och brandkåren som är med i leken.

Husbilen är en populär leksak.

15 minuters sömn på dagis resulterade i en nattning kl 19 00 biiip och den gick smidigt och ganska snabbt, precis så som jag vill ha det.

Nu ikväll har jag jobbat med lite diverse hemma så jag är hjärnkokt just nu, känner att den går på högvarv. Borde ju tränat också men jag lär inte få det gjort, fast en kortare powerwalk med doggen får det bli, det rensar hjärnan.

Mina vackra mörklila blommor!
Nya bordstabletter har jag också, quiltade vita som går att tvätta och är som nya ändå. Köpta i Ullared för 29,95 kr/st Kanonfina!!

Imorgon kommer jag inte blogga för då ska jag ut och äta med jobb. Det är i Helsingborg och klockan 19 så då lär jag inte vara hemma förrän ganska sent.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon.
Perfekt läggtid. Sån tur hade inte vi igår dock.
Har precis placerat Leo i soffan med sin välling efter att vi vinkat av pappa på motorcykeln. Har då oxå ledig kväll ikväll för yoga. Hoppas du får en trevlig middag ikväll

Kram

A-K sa...

Det kräver sin kvinna att komma in i vardagsrutinerna igen. Jag har också varit helt "kokt" på kvällarna den här veckan. Och inte orkar jag börja träna runt 23-tiden när allt lugnat ner sig. Men duktig med maten har jag varit vilket har resulterat i ett minus på 1,9 kg på två dagar :-)
Ja, jag vet att det bara är vätska som lämnar kroppen men det är bra för motivationen att se fina siffror på vågen :-)

Filippa leker också annorlunda nu, helst leker hon med sina dockor och lever sig verkligen in i leken.

Hoppas att du får en riktigt trevlig kväll!
KRAM