onsdag, augusti 31, 2011

Rensa hjärnan

Överhättning i min hjärna idag. Fick hjälp av en powerwalk på en timmas tid, tack o lov! Nu ska jag ta tag i mitt leverne på allvar, det går inte att bara älta det.
Fick en länk av min mamma om ett avsnitt hon sett på svtplay
http://svtplay.se/v/2517476/gomorron_sverige/dina_gener_avgor_din_vikt_?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2517476/sb,k119636,1,f,-1

Mycket intressant...frågan är vilken typ är man, dra ner på kolhydrater, fett, kött, träna intensivt
Någonstans i mitt bakhuvud tror jag på träna intensiva korta pass men vilken mattyp jag är vet jag inte.
Har ju kört lågkolhydratmodell men står mest stilla i samband med träning, visserligen minskar jag i omfång men jag vill se dubbla resultat. Vad ska jag prova nu då, har ni något förslag eller tro på något?

Milo däckade klockan sex så här är lika tyst som på ett bibliotek. Bara jag och maken som sitter vid varsin dator, sidan om varandra. Faktiskt en bra lösning på vårt "kontor".
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

God morgon. Ja du, vilken fråga:-)
LCHF funkade i alla fall inte på mig. Gick inte ner ett gram under de 4 mån jag körde. Jag tror stenhårt på långsiktighet; mindre portioner, lagom med träning typ powerwalk kombinerat med nån typ av styrka. Studier visar ju att det funkar oavsett ålder. Sen är det bara att gilla läget att det inte ger 5 minus på stört. Även om det är det man vill:-)
Sen är det ju viktigt att ha förståelse för att man inte orkar hålla på superflitigt hela tiden, det går i perioder. Du var ju suveränt duktig här innan sommaren. Inspirerade mig :-)
För mig går det oxå lite trögt viktmässigt, trots att jag tränar flitigt. Har blivit av med 1 av mina semesterkilon, 2 kvar. Trodde nog det skulle gå snabbare men icke icke.

Så vi får kämpa på.
Idag blir det ett pilatespass på lunchen. Har inte blivit nåt tidigare i veckan pga lunchmöte i måndags, hemma med Leo i tisdags och igår kundutbildning.

En motivationskram kommer här

Anonym sa...

ja du om vi hade 30000 tusen kunde vi göra testen men det är ju som att slänga dom i sjön. Jag tror på mindre kolhydrater, fettsnalt men inte lightprudukter,jämna måltider och motion.
Jag pratade med en kvinna som hade inlett en diet. Hon skulle börja dagen med en svart kopp kaffe med en sockerbit,skulle sätta fart på förbräningen påstod hon.Jag gjorde det i morse men tvivlar. Tog ägg ,fullkornsmacka med rostbiff till frukost men nu är jag hungrig.Det blir jag inte av yougert med Herbalife i.Nu ska vi dricka the på uterummet ,villken härlig fm.
Milo har ju också en toppendag på dagis med så härligtväder i gläntan.Idag börjar Malinin the garden sin trädgårdsloppis kl 14 -18 tänker cykla dit .