tisdag, augusti 30, 2011

Bokmalen i urtvättad tigermodell;-)

Dagarna är lite smårandiga just för tillfället, eller vardagarna. Man står upp samma tid, jobbar till 16, hem, laga middag och mysa med Milo, natta, plocka undan, sätta igång en maskin tvätt, och sedan jobbar jag igen med mitt privata "arbete". Tur att helgerna finns så man får lite omväxling:) och snart är det ju en vecka i värmen, det längtar jag riktigt mycket till, dags att växla till Euro kanske, det ligger ju skapligt bra till just nu.

 Milo har varit tiger på dagis idag. När han kom hem var ansiktsmålningen lite urtvättad.
Rätt som det var hittade vi Milo sittande på sängkanten med min bok, läsglasögon och napp i munnen, då är man en söt bokmal:) Ser ni "bonnabrännan"? och snacka om att han behövde en rejäl tvättning av ansiktet. Älskade unge!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej villket gott leende och glimten i ögat . Om han inte hade haft färg kvar så hade en uppförstoring på honom varit perfekt. Han har uppfattat dig på rätt sätt fast lite Milo i nappen. ha ha. Ja idag har det varit höstligt värre. Jag har gjort lite nya cementsaker i em. Varit en runda och handlat mat. Köpte en ny tidning med bara goda GI recept. Jag tillagade en fiskrätt som blev mycket läcker. Imorgon blir det en kycklingrätt med spenat ,kul att lägga lite tid på matlagning när det inte är skönt att bara slöa.Nu har jag gått en runda med Eddie ,höstjacka o kepps,fast det va inte så tokigt väder. natti önskar mamma

A-K sa...

Vilka underbara bilder på Milo!
Hihi, tänk vad de små tar efter det vi gör :-)
Jag håller med, vardagarna passera utan någon större variation. Skönt att helgerna finns. På fredag har dagis stängt och då ska Filippa och jag ha en riktig mysdag. Det är hon värd eftersom det går så bra med blöjavvänjningen.

Härligt att ni har er resa att se fram emot. Vi bokade också en resa idag.
KRAM