fredag, augusti 12, 2011

På tal om cm

Tyckte att Milos byxor och tröjor började se korta ut i ben och ärmar. Vi mätte honom nu i morse och jag tackar jag, på ett halvår har grabben växt 6,5 cm! han är 100,5 cm lång.

Nu är det dags att se över klädförrådet igen och jag har massor att lägga ut på Tradera. Mest sörjer jag hans vinteroverall från Småfolk som är ett plagg som jag verkligen tyckt om på alla sätt. Just nu ligger den i tvättmaskinen. Jag tänker köpa en ny till honom men årets färger är brun med mörk turkos äpplen. Jag har ju en rånarluva och tillhörande vantar också men behåller nog vantarna för dom passar till denna nya färgställning också, rånarluva köper vi en ny tillhörande. Ja jag vet att jag är petig med färger och matchning:)

Bilder lånad från Småfolks hemsida.

Vändbar rånarluva

Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

jag mätte också Filippa häromdagen och fick henne till 90,5 cm. Hon har vuxit 5 cm på ett halvår, fast hon är ju en liten plutt i jämförelse med Milo. Jag älskade också Småfolkoverallen vi hade i vintras men jag misstänker att den är för liten nu till vintern :-( Buhu... Vet du vilek "tjejfärg" den kommer i? hmmm...jag var ju tvungen att leta reda på det och såg att den kommer i brunt med lila äpplen. nej... jag gillar mer färgglatt på Filippa! Jag får väl försöka få tag i något annat :-)

KRAM