fredag, augusti 12, 2011

Milo och Mie har tränat

Idag gick det inte att hålla lille herrn vaken hela dagen. Jag föreslog att vi skulle träna med att ta en powerwalk med vagnen och det var han med på. Vi tog träningskläder på och musik i mammas öron, efter Milo somnat, och gav oss iväg på en timmas PW. Perfekt och Milo ansåg att han hade tränat:) ja nannemuskler då;-)

Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag, inte shoppat heller:) Vi har tvättat kläder och röjt i Milos garderob och fått ihop minst två kassar för smått. Kollade av skorna och två par vinterkängor/stövlar Kavat och ett par svarta Nike gymnastikskor är för små. tradera, tradera, tradera here we come:)
Shit...har visst shoppat ändå...beställde ju ett par nya Kavat stövlar på Ellos till vintern, lika bra att passa på så man får dem man vet funkar och är bäst, enligt mej då. Mätte Milos fötter som nu är 16,2 cm långa. Det innebär att vi ska ha strl 27 i Kavats stölvar till vintern. Så bra att veta deras innermått i cm, me like!

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

CiliaH sa...

jag vågar inte köpa vinterskor till Matilda redan... Förra året köpte vi i september (provad ut med gott mått) men när vintern kom hade hon vuxit ur dem rejält och var helt förtvivlad när hennes puckade föräldrar försökte ta på dem....

Kram

Anonym sa...

Jag behöver oxå gå igenom barnens kläder. Dom växer som ogräs över sommaren. Kram Gunsan

A-K sa...

Bra jobbat med PW´n båda två ;-)
Jag avvaktar ett tag med vinterstövlar, helt plötsligt kan ju fötterna ta ett skutt.
Jag måste också sortera ut de urväxta kläderna. kanske hinner jag det imorgon.

KRAM