söndag, augusti 21, 2011

Hemmasöndag

Dagen har spenderats i trädgården som mest. Det har ju varit ännu en vacker sommardag och dom måste man ju ta vara på. Vi började förmiddagen med att få besök av Anna och Svante, alltid lika härligt att träffas och denna gången var det inte på de vuxnas initiativ utan på Svantes, han ville åka och leka med Milo:)

Därefter hade jag lite av pyssla med och sedan gällde det att sysselsätta Milo som inte skulle (få) sova middag. Han lekte med granntösen ett par timmar och sedan gjorde jag något jag MYCKET sällan gör, satte mej i soffan och satte på en film, Eat Pray Love. Lätt känsloladad film som fick det att bränna bakom ögonlocken. Milo kröp upp till mej efter halva filmen och somnade i famnen och då var klockan bara 18 men det gör inget för han sover till det är dags att gå upp vid halv sju imorgonbitti.



Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon Skåne

Den filmen har jag faktiskt sett. Går på bio 1 g/vartannat år ungefär. Tyckte den var bra. Nu är det ju sällan man har tid att se en hel film hemma - om det inte är nån barnfilm då:-)
Så mysigt när dom somnar i soffan nära en

Ha en bra vecka och stressa inte för mycket bara

kram

A-K sa...

Man ska absolut ta tillvara på sommardagarna när de vill visa sig från sin bästa sida.
Det är väldigt sällan jag har ro att sätta mig och titta på en film. Jag har inte sett den filmen men hört mycket om den.

KRAM