tisdag, augusti 23, 2011

14-årig bröllopsdag

Jag och Jörgen har bröllopsdag idag, hela 14 år. Vi är överens om att vi fortsätter minst 14 år till:)  Rosor har vi massor av här i huset, jag fick 14 st av maken och han fick en exakt likadan bukett av mej:)

Älskar dej mitt hjärta!

Jörgen fyller även år idag. Stort grattis på dagen här också:) Jörgen brydde sej inte om något kalasande men när vi fick besök av en del av våra släktingar så blev han glad. Vi var inte så många och inget avancerat, mamma hade bakat lite och köpt en princesstårta. Med andra ord gjorde vi inte så mycket mer än duka fram, perfekt när man har jobbat hela dagen.
 Fantasilek, täcket är ett hav och bussen drunknar så polisbåten får hjälpa honom och sedan kommer lastaren och ska ta upp bussen ur havet. Inget fel på Milos fantasi inte.
 Lilla goa Livia har vi fått snusa på idag, mys. Här hjälper Milo Lucas med bilstolen, tekniska prylar ni vet:) Så snabbt en nyfödd bebis växer till sej, nu är hon 5 veckor och har ökat ca 2 kg, duktig flicka.
Charmtrollet Theo underhåller oss med ett ständigt leende på läpparna.
Tänk han fyller snart 1 år och jag kan än en gång inte förstå varför tiden ska gå så snabbt. Ordspråket-Tiden går snabbt när man är lycklig - stämmer till 100%.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Grattis på bröllopsdagen och grattis till Jörgen!
Härligt med besök som har med sig godsaker :-)

Visst är det underbart med barnens lek. Vilken fantasi de har våra små!
Oj, vad stor Theo blivit och söta Livia har vuxit snabbt, tiden går alldeles för snabbt, ska vi pausa eller köra i slowmotion en stund?

Hoppas att ni får en fin dag!
KRAM

Helen sa...

Vilken söt samling småttingar.
Grattis till 14 år och fler kommande.

Kram

Anonym sa...

hej o det blev ju ett trevligt litet kalas för er, tänk 14 år ja vi har ju 37 år . tänk vad lyckliga vi kan va som får följa barn ,barnbarn o nu barnbarnsbarn i en fin gemenskap. Det kommer ni säkert också få uppleva i framtiden.Tänk då på din mamma som älskade er alla över allt annat. (tår i Ögat )

Milo sa att han älskar sin mormor och därför fick jag va med i hans lek igår kväll,ha ha .

Theo kommer ochså snart att pocka på mig men vi får ha honom liten lite till.
Och lilla Livia bara utveckar sig ,gott att se när hon följde o log mot sin pappa.

Idag har vi bowlat,hämtat Alexandra i Kävlinge. Försökt plocka kantareller i saxtorpsskogen, inget i korgen, gjort lite fler cementjutningar och så var den dagen slut. kram mamma