lördag, augusti 20, 2011

Härliga lördag!

Vilken härlig lördag vi har haft! Våra släktingar från Danmark kom vid 9-tiden för Jörgen och Carsten skulle se pärlrallyt i Helsingborg. Medans dom var där roade vi damer och barn med att ta en shoppingrunda inne i Landskrona, Tanja korades till värstingshopparen:) Milo fick ett par jeans för det lagret måste fyllas på efter sommarens växtnäring. När vi shoppat klart blev det lunch på Maddes café och sedan en runda på Trädgårdsgillet runt Citadellområdet. Vi tog oss även en runda inne på Citadellet och där mötte vi upp männen som var klara med sin upplevelse...lastbilar!

7 st sådana här flottar låg i vallgraven, det var en tävling om bäst pyntade flotte och vi var eniga om nr 7 fast det fanns två andra som också var kanonfina. Nu var det glassdags, hemgjord italiensk glass...inte min melodi om jag ska vara helt ärlig. Jag hittade en chokladblomma i en av utställarnas stånd, jag kunde handlat en hel massa mer men nöjde mej med denna för vi skulle vidare.

Nästa anhalt, Coop Forum, Lilian skulle fylla en kundvagn med mat för det finns en hel del som dom helst handlar i Sverige. Hem, kaffe med kaka till, sittande på altanen. För er som inte bor här så kan jag berätta att vi haft strålande solsken om än blåsigt.

Kvällen har vi spenderat på min goa väninna(sedan barnsben) och hennes makes hamnkrog, Helgas Hamnkrog. Dom premiäröppnade denna i juni månad och har gjort succé! Enkelt, liggande nere vid havet och med riktigt god mat! Snacka om sinnesro...helt underbart!

Vi har haft en så perfekt dag som känns helt in i hjärtat, gött!


2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken underbar dag ni verkar ha haft!
Flotten var ju jättefin.
Vi har haft kalas för 13-åringen idag. Imorgon blir det Ullared :-)
KRAM

Helen sa...

Det var mycket aktiviteter en lördag, härligt. Jeans, ja. Såg på Leos gamla att de oxå är slitna på knäna, nästan hål. Han får ha dom en tid till på dagis. Man vill liksom inte börja använda dom nya fina där än :-)
Restaurang vid havet är ju oslagbart. God mat dessutom = fullträff.

Hoppas söndagen oxå blir bra.

Kram