onsdag, juli 20, 2011

Milos 3 års dag

Milo hade jättebra dag igår, sin födelsedag. Hela 3 år och själv anser han sej vara stor pojke nu:) För mamma är han bebis med attityd;-)

 Milo började dagen med att öppna paket vilket passade lille herrn utmärkt, inga sura miner här inte:)
En cykelkorg, strandtennis, film med Fablernas Värld(mammanostalgi) och en bärbar DVD. Ohh vad många paket tyckte Milo och tyckte allt var fint och roligt.
Här sitter Milo på kvällen, vi har sjungit för honom. 15 personer som tog i och Milo satt bara och log och tittade på oss. Efter ett fyrfaldigt hurra så blev han blöt! Mormor och Tanja sprutade med vattenpistol:) men synden straffar sej själv....

 Pontus kom till undsättning och attackerade mormor:) Ni kan tro att vi skrattade gott. I övrigt var det kubb och grillning på schemat. Milo fick så många fina saker och vi tackar stort för allt! Ni gjorde Milos dag:)
 Här är en del av hans saker, duplo, playmobil, kläder. Av sin bloggkompis Leo fick han två fina tavlor att hänga i lekstugan och av Filippa en duplo polismotorcykel, tack våra goa vänner, vi är så glada för er!
En fin mussebåt av storebror m familj som Milo bestämt att den ska med på semestern och det passar perfekt.

Sist men inte minst så har vi vårt nya lilla barnbarn Livia Andréa.
Dom överraskade oss med att vilja komma på Milos födelsekalas. Jag är verkligen imponerad av Natta som orkade ge sej iväg med deras lilla tjej på 3 dagar:) Tack söta ni! Jag fick hålla en liten groda som doftade underbart:) Men som man glömmer, så liten så och så go'.

Fler överraskningar fick vi, våra släktingar från Danmark dök upp helt plötsligt, det hade vi verkligen inte räknat med! Vi ska ju på semester med dem så det väntade vi oss inte. Min systerdotter kom också och det blev vi väldigt glada över, att hon tänker på Milo och vill hälsa på, tack Alex:)
Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Helen sa...

Vilken härlig Milodag och fina paket. Måste fundera ut något till Leo oxå, inte helt lätt.
Kul när överraskningsgäster kommer så där, förstår att farmor myste över att snusa bäbis.

Kram från oss

A-K sa...

Bebis med attityd! Haha... precis så är det :-)
Vilken härlig födelsedag Milo fick!
Filippa hälsar och tackar för presenten! Hon håller på och klura ut vad hon ska måla på t-shirten :-)

Ojoj... vilken liten sötis Livia är! Visst glömmer man HUR små de verkligen var när de var alldeles nya.

KRAM

Anonym sa...

ja det va säkert en nöjd Milo som somnade denna kvällen, Han va ju bara så sött och såg så glad ut när vi sjöng för honnom. (sedan lite bus)
Fina foto du tog på honom också och på lilla Livia som jag inte såg vaken., så söt lite eskimåtjej efte lite svulst ,tänk tre dagar bara det lilla livet. hoppas du hinner packa för semestern på lördag morgon. kram mamma