lördag, juli 02, 2011

Lycklig son

Regnet har vräkt ner hela natten, tror jag. När vi stod upp satte vi oss först och tittade lite på barnprogram sedan hoppade jag i duschen och under tiden lekte Milo fint. Han hade hämtat sina verktyg och satt och skruvade i lugn och ro, ni vet när dom är helt inne i sin egna lilla värld.

 När vi hade ätit frukost och var klara så körde vi iväg på en shoppingrunda, apade efter min syster som tipsade om Lager 157 i Höganäs i sin blogg igår. Vi hittade mest till Milo, som vanligt:) Han fick SVEA byxor/zipjacka och en långärmad tröja, mörkblått och vitt. Sedan hittade han själv ett par skor som han tvunget ville ha och när vi kom hem så skulle vi byta skosnören så nu har han ett rött och ett blått i dem. Jörgen hittade en skjorta och jag tyckte inte det jag provade satt bra men ett mörkblått linne fick jag med mej hem iaf.
Efter klädköpen gick vi och fikade och tog en runda in på Iittala outlet, där hittade vi inget, jo Milo köpte en stor spade som liknar pappas. Vi drog vidare till Helsingborg för vi hade ju en plan sedan tidigare att leta upp en cykel till Milo. Vi körde till Sportson och dom hade flera olika småbarnscyklar. Vi försökte med en balanscykel men det ville Milo INTE ha, nejdå det skulle vara en riktig :-o. Han beslutade sej fort för färg och det var bara den som gällde, gick inte att rucka på hans beslutsamhet. Han blev verkligen glad när vi frågade om vi skulle köpa den och såklart gick det inte att lägga undan den till hans födelsedag.


Pappa monterar ihop cykeln och Milo ville för en gång skull att vi skulle fotografera, han sprang och hämtade sin kamera.
Han har cyklat runt inomhus hela eftermiddagen och är så lycklig över att ha egen cykel. Det går undan när han cyklar kan ni tro:)

Måste visa min blommande porslinsblomma, finns det någon mäktigare blomma än den?

Milo somnade tidigt ikväll för han hade bara sovit i bilen en tjugo minuter i förmiddags. När jag nattade så lagade Jörgen middag till oss, det är t o m så illa att Milo inte fått någon riktig middag men det är inte så lätt att få i honom mat när han är trött, tur att han ville ha välling.

Vilken hetta vi fick här i eftermiddags, det var huvudvärksväder! Slutade också med regn och åska nu ikväll så nu är det friskare i luften, skönt.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Fina kläder :-)
De där har ju Filippa också! Vill bara varna att den randiga fäller vid tvätt så man kanske borde tvätta den för hand.

Vilken fin cykel Milo valde! Klart att han inte kunde vänta med den tills födelsedagen :-)

Nu är det dags att stiga upp och fixa till sig inför dop. Fast först blir det hotellfrukost.

Vad fint din porslinsblomma blomma. Det är verkligen en underbar blomma!

Kram

Helen sa...

Vilken lycklig cykelkille. De är så härliga när det vet exakt vad de vill ha:-)
Porslinsblommor får mig att tänka på min mamma, hon hade massor med sådana.

Kram