lördag, juli 09, 2011

26 grader och uppåt

Vilken sommardag! Vi har både latat oss och varit på vift. När vi ätit fruskost tog jag och Milo på oss cykelhjälmarna och begav oss ut på en mils cykling hem till mormor och morfar. Milo skulle plocka körsbär för fåglarna hade ätit upp de 10 st som fanns på hans egna träd. När vi kom höll mormor på att baka muffins med körsbär. En god fika i lusthuset och sedan fångade vi ett par små grodor som Milo tyckte om att studera, vi fångade en vatteninsekt också men den gillade han inte alls.


Jörgen kom förbi och hämtade upp Milo sedan åkte jag och mamma till Coop och handlade och hämtade paket på posten. Hem till dem igen och därifrån fortsatte jag på cykel hem, 1 mil i motvind, tog exakt tio minuter längre än ditfärden.

När Milo sovit middag fick han nallekorv med melon och tomat, en uppskattad lunch, vi åt en sallad med citronolivolja, prosciutto och melon, satt som en smäck i detta sommarväder.

När jag stod och höll på med kvällsmaten kom Besim, Linette och Theo på besök. Dom hade nyss ätit så vi åt middagen och sedan blev det kaffe med vaniljglass och mixade bär. Vilken gottedag!

Fotot på Theo hade Linette knäppt med min kamera och det är en kanonfoto, ett sådant som hade varit fint som förstoring, ska se om vi kan få igång vår skrivare som har haft tillfälligt uheld i ett halvår nu:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Lät som ni haft en perfekt dag och hunnit med massor. 2 mils cykeltur var inte illa!
Bilden på Theo är helt underbar, den måste ni förstora och sätta upp på väggen! OJ, så söt han är!

KRAMAR

Helen sa...

Suck, skrev en lång kommentar men när jag skulle skicka så "sket sig" bredbandet.

Jättefin bild på Theo, vilka ögon.
Helsingborg har jag varit i många ggr då vi hade återförsäljare där, så det har blivit några nätter på Marina plaza.

Kram