torsdag, juni 02, 2011

Upp i ottan

Hade nog allt tänkt mej att få sova lite längre än till sju idag men så skulle det inte vara. Jag och Milo gick upp och satte oss i soffan, såg på TV och läste lite nyheter i lappisen. Gick inte i duschen som normalt för jag hade tänkt mej lite motion men efterhand som förmiddagens skred framåt insåg jag att det inte skulle bli så. Milo var inte på topphumör för han borde sovit längre i morse. När jag väl gick i duschen hade Milo somnat i soffan under tiden. Bar över honom i vagnen för han skulle sova vidare ute...men, det skulle jag inte gjort för då vaknade han till och kunde inte somna om.


Jag hade tänkt mej en shoppingtur utan barn men det slutade med att han fick följa med för han så gärna ville, nu var han duktig och satt i vagnen hela tiden så det gjorde inte något. Jag fick köpt två enkla toppar men den ena ska jag lämna igen, var inte snygg på. Hittade en hoodkofta till Milo på Benetton, dom hade 30% rabatt så det var passande för en sådan har jag tänkt köpa ett tag.

Var också inne på hälsokost och handlade lite som jag behöver i mitt viktminskningsprogram, rent kokos fett, osaltat jordnötssmör och lite fibrer. Mathållningen går fortfarande bra och visst kan man sakna vissa varor ibland men jag får ju se den ljusa sidan av slutresultatet. Vi avslutade med att handla mat på Ica Maxi.

Ikväll åt vi en god middag på altanen och sedan stoppades Milo i säng för han var övertrött. Jag tog mej en powerwalk och just nu värker det i höfter och runt bäckenet, inte bra. Trodde jag var bättre än jag är. Jag får nog försöka träna på annat vis nu ett par dagar för detta är inte kul.

Kram på er! Mie