fredag, juni 03, 2011

Tokiga vi

Vi börjar med ett par bilder så förstår ni:)

 On the highway, north...Söderåsen, och sedan fortsätter vi...Hallandsåsen...
Men vad hände här då?
Gula påsar betyder?


Ge-Kås i Ullared!

Japp så är det:) Vi fick dagens Mieryck, jag är smått känd för att vara spontan och vilja hitta på "tokiga" saker utan förberedelser och idag var det verkligen Mieryck på hög nivå. Jag och Milo körde till Ullared i förmiddags, handlade under 3 timmar och körde sedan hem igen, eller rättare sagt körde hem till min pappa och Eva. Jörgen kom dit med motorcykeln så slapp vi köra hem och hämta honom först, då hade Milo fått åka bil i ytterligare en timma och det var onödigt. Vi fick god middag med trevligt sällskap med två av mina systrar med familj. Jättekul att få träffas och som vanligt var det inte tyst en stund, aven kallat Olssonsyndromet ;-D

Vi handlade lite blandat. Jag fick tag i en örontermometer, bra så slipper vi köre med den gamla hederliga framöver, Milo börjar bli stor pojke och gillar inte den längre, förståligt!
Jag köpte två par trekvartsbyxor, ett par beiga harem och ett par ballongmodell i vitt linnetyg.
Lite tränings saker, matta, pedometer och vattenflaska. Hårfärg, läppstift, Lactacyd, sminkväska, salubrin osv
Milo köpte en husbil och en sportbil, bytt inriktning från djur till fordon.

Nu får jag väl knoppa snart för jag är en aningens matt, imorgon ska det vara en hemmadag och ett träningspass som skulle utförts idag men jag hann inte med riktigt, räknas promenad i sakta mak under 3 timmar? :)


Kram på er! Mie